A működésünk

 

 • Hogyan lehet szerkesztő, moderátor?
  Jelenleg sehogy. A Terminator Hungary megfelelő számú szerkesztővel és moderátorral rendelkezik. Amennyiben szükségünk lesz segítségre, úgy az általunk kiválasztott személlyel felvesszük a kapcsolatot (ez nem minden esetben jelenti azt, hogy egy korábban regisztrált tag kerül a figyelmünk középpontjába!)
 • Szeretnék beküldeni hírt, rajongói alkotást! Mit kell tennem?
  Írj nekünk E-mail-t az Impresszumban található címre/címekre.
 • Szeretnék társoldala lenni a Terminator Hungary-nak. Mit kell tennem, mik a feltételek?
  A Terminator Hungary bizonytalan időre megszüntette a társoldalságot visszaélések miatt. Kivételt nem teszünk senkivel!
 • Hogyan tudok hozzászólni egy oldalhoz és/vagy hírhez, bejegyzéshez?
  Az információs oldalakhoz sehogy. Azzal a céllal hoztuk létre őket, hogy minél több információhoz jusson a látogató az adott témában kapcsolatban. A hírekhez, s cikkekhez a hozzászólási jogokat letiltottuk, melynek oka az lett, hogy sok hozzászólás pusztán spam volt. Ugyan különböző alkalmazásokkal próbáltuk szűrni, hogy melyek azok, amelyek csak szemét, s melyek azok, amik hétköznapi ember által írt hozzászólás. Ennek ellenére így is akadt olyan hozzászólás, mely indok nélkül az enyészeté lett. Emiatt bevezettük, hogy a hírekhez, cikkekhez egy külön témát hozunk létre a fórumban, s ott lehet hozzászólni. 
 • Mi kell ahhoz, hogy regisztráljak a fórumra?
  Egy általad választott felhasználónév, és egy aktív e-mail cím, semmi más.
 • Regisztráltam a fórumra, de nem tudok hozzászólni semmihez. Miért?
  Inaktív állapotban vagy. Minden új regisztrációt aktiválnia kell valamelyik adminisztrátornak. Biztonsági okok miatt vezettük be, hogy elkerüljük, hogy esetleg a felhasználói profil mögött egy program legyen, mely nem kívánt reklámokkal teleszórja az összes témát.
 • Mikor leszek aktív a fórumon?
  A regisztráció hitelességének ellenőrzése pár perc. Az aktiválás ideje függ attól, hogy tartózkodik-e gép közelben egy adminisztrátor, aki engedélyezni tudja a regisztrációt. Átlagosan 24 órán belül aktív lesz az adott felhasználó.
 • Az oldalon találtam hibát. Mikor lesz kijavítva?
  Első körben fontos megjegyezni, hogy az oldalt, s a fórumot igyekszünk mindig naprakészen tartani mind technikailag, mind pedig tartalmilag. Amennyiben valamilyen hiányosságot, rossz linket, illetve nem megfelelő működést tapasztalsz, így az impresszumban található e-mail címen, vagy pedig a fórum megfelelő szekciójában jelezheted. Vedd figyelembe, hogy az oldal üzemeltetői átlagemberek, így nem biztos, hogy azonnal tudnak reagálni ezekre a dolgokra.