Import ajánló: Terminator Genisys Futurepak (4K+Blu-ray)

Sajnálatos módon idehaza sanyarú sorsa van azon filmkedvelőknek, akik hajlandóak pénzt fektetni abba, hogy a kedvenc alkotásuk ott legyen polcon. Ez azokra hatványozottan igaz, akik kizárólag magyar vonatkozású, magyar megjelenésű alkotásokat akarnak a polcaikon látni. Hiszen nagyon sok minden nem jelenik meg, vagy ha igen, akkor fapadosan DVD-n, Blu-ray-en már más a helyzet, ahol nagyon sok klasszikus sem jelent meg idehaza nem beszélve még a különféle gyűjtői változatokról sem. Hadilábon állunk idehaza a Terminator 3-al, de a második résszel kapcsolatban sem lehetünk elégedettek, ha megnézzük, hogy a remastered és a 3D-s változat nem jelent meg. Ezen felül pedig sanyarú sors jutott a Terminator Genisys-nek is, melyet csak egyes áruházak árulnak, aranyáron.
Most azoknak kedveskedünk, akik ezeket a példányokat lecserélnék, vagy újabbat szereznének be. Ugyanis a Zoom online webshop elérhető egy Terminator Genisys Futurepak nevű steelbook, mely így néz ki:

 A steelbook fémes kialakítást kapott, s a doboz elején lévő endoskeleteon “kiemelkedik” a fémes háttérből. A kiadvány B/2-es régiókódú, azaz az összes Magyarországon forgalmazott Blu-ray lejátszón lejátszható. Két lemezes kiadványról beszélünk: az egyik lemez az új formátumot hivatott szolgálni, azaz 4K-s változatot jelent, míg utóbbi a hagyományos Blu-ray formátumban érhető el. A kiadvány sajnos magyar vonatkozást nem kapott, ellenben az angol feliratot és hangsávot megkapta. Az ára 19,99 angol font, mely nagyjából 7 ezer forintnak felel meg +1-2 font szállítási költség Európán belül.
A kiadvány élőben pedig így néz ki (nem saját kiadás)

Aki kedvet kapott az itt rendelheti meg.

Hozzászólok!