Schwarzenegger szerint nem kell aggódni!

Nem régen az internetet ellepte az a hír, hogy a következő Terminator film törlésre került a legutóbbi film mind kritikai, mind pénzügyi vegyes fogadtatása miatt. A jogtulajdonos Paramount igazából nem tett közzé semmiféle információ ezzel kapcsolatban, s a többség abból következtetett erre, hogy a 2017-es premier dátumát törölték, s helyére a Baywatch mozifilm került. Arnold Schwarzenegger ezzel kapcsolatban nyilatkozott:

A színész elmondása szerint majdnem biztos abban, hogy még fog készülni új Terminator film, de az utolsó fogadtatása miatt a készítőknek át kell értelmezniük a történet vonalat ahhoz, hogy sikeres film készülhessen belőle. Schwarzenegger annyit még hozzátett, hogy véleménye szerint biztos elfog készülni az új rész, s ő is szeretne részese lenni. Mint ismeretes a színész korábbi interjúi kapcsán, hogy még egy filmet tud (és akar?) elvállalni a Genisys után.
Amennyiben a Paramount szeretne még készíteni filmet úgy igyekezniük kell, ugyanis még három évig lesz a kezükben a Terminator-franchise jogai.

Hozzászólok!