3D-ben tér vissza a Terminator 2!

Minden bizonnyal azon rajongók, akik még nem számítanak középkorúnak sokszor elgondolkoztak azon, hogy vajon milyen is lehetett azoknak, akik az első két Terminator mozit először a széles vásznon láthatták, s nem pedig a tékából kikölcsönözve, vagy pedig a tévében először megtekintve.
Egy bizonyos ideje népszerűvé váltak a remastered kiadások a vizuális szórakozások szinte minden területén. Ez igaz a filmekre is. Sajnálatos módon a tavalyi új T-film nem váltotta meg a világot, de a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen minden bizonnyal idén is nézünk majd Terminator-t a moziban.

James Cameron Titanic újra premierje kapcsán eljutott oda, hogy egy újabb klasszikusához nyúljon hozzá. Ez pedig nem más, mint a Terminator 2. Ha minden igaz, már gőzerővel dolgoznak azon, hogy a klasszikusnak számító második epizód is bemutatásra kerülhessen ismét. Nyilván a meghatározó ok, hogy a forgalmazó extra bevételt tehessen szert úgy, hogy ne kelljen komolyabb költségekbe belemennie. Ugyan nem várnak milliárdokat, de minden bizonnyal biztatónak tűnik az, hogy van erre igény. Hiszen a készítők nem csak azoknak akarnak kedveskedni, akik annak idején valami miatt lemaradtak a premierről, hanem azoknak is, akik szerették volna megnézni, de viszont lehetőségük nem volt rá. Ilyen például Kína, ahol a második filmet be sem mutatták.
A film premierje elméletileg idén nyáron lesz. Persze egyelőre kérdés, hogy Magyarországra is elfog-e jutni a 3D-s változat.

Hozzászólok!