Terminator Genisys: Kritika és a bevétel

Terminator_Genisys

És elérkezett végre a várva várt nap: mehetünk Terminator-t nézni a moziba.
Nekünk szerkesztőknek nagy kihívás volt az elmúlt időszak. Elsősorban azért, mert megpróbáltunk naprakészek lenni úgy, hogy spoileres tartalmakba ne ütközzünk, illetve az oldalra látogatók se. Nem volt könnyű feladat, de szerencsére helytálltunk. A következő lépés az volt, hogy a premier napján ott lehessünk, hogy a legfrissebb hírekkel tudjunk titeket megajándékozni. Többek között a film kritikájával.

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki tudja a premier napján megtekinteni a filmet (vagy épp nem tudja eldönteni, hogy megtekintse-e), ezért úgy döntöttünk, hogy két kritikával ajándékozunk meg titeket:
Ezt a kritikát azoknak ajánljuk, akik már látták a filmet, hiszen ez úgy íródott, hogy minden egyes fontosabb momentum belekerült. Ennek köszönhetően viszont spoileres, így nem ajánljuk azoknak a látogatóknak, akik még csak tervezik megtekinteni a filmet, ugyanis fontos cselekményeket leplezhet le.
Ezt a kritikát viszont azoknak ajánljuk, akik még nem látták a filmet. Megírása igazi kihívás volt, hiszen próbáltunk objektívek lenni úgy, hogy minden jelentősebb mozzanatot kiemeltünk, mely fontos lehet szem előtt tartva azt ,hogy semmi olyat ne írjunk bele, mely elárulhat bármit a történetszálról, vagy pedig annak kimeneteléről. Természetesen ennek megfelelően a fórumban gondoskodtunk két témáról is, hogy a spoileres dolgokat elkerülhessék a felhasználók.

A legnagyobb figyelem most a film fogadtatására irányul majd. Az egyik legfontosabb tényező a franchise jövőjére nézve, hogy a 155 millió dolláros készítési költségből mennyit fog profitként visszahozni a film. Mindennapos bejegyzésekkel nem akarjuk elárasztani a főoldalt, de az egy mondatos híreknek létrehozott facebook oldalunkon mindennap közzé tesszük a bevétel jelenlegi állását.