Biztos, hogy elkészül a következő két film és a Tv-sorozat is

Miközben itt van a nyakunkon a Terminator: Genisys premierje, és alig várjuk, hogy láthassuk a filmet (már aki látni szeretné), a Slashfilm interjút készített David Ellison-nal és Dana Goldberggel, a film producereivel, melyből részletek a tovább után olvashatók!

David Ellison ismét kifejtette, hogy kizárólag trilógiában gondolkodnak, igazodva a mai divathoz, miszerint a filmek egyfajta sorozatot alkotnak, szorosan egymásra épülnek.

“Szeretnénk, ha megvalósulnának a jövőbeli terveink. A kedvenc trilógiáim – szerintem Dana-val ebben is egyetértünk – a Star Wars-trilógia és A Gyűrűk ura-trilógia. Mindkettő egy valamiben közös: a trilógiák első filmjei csak felvezetések voltak a következő, nagyobb dobásokra. Tudták, hogy a történet merre fog tovább haladni, így tökéletesen passzolnak egymáshoz az epizódok. Természetesen erre még jópár példa van, például a Sötét lovag, ami elképesztő volt ebben a tekintetben. Rengeteg időt töltöttünk ezzel, és tudjuk, hogy akkor válik érthetővé mindaz, amit nyújtani szeretnénk, amikor a nézők a trilógia záró epizódját fogják látni.”

Dana Goldberg megerősítette Ellison szavait:

“Nagyon fontos, hogy leszögezzük, hogy nem zárul le a film, mert garantáljuk, hogy lesz a trilógiának második és harmadik része is. Ők fognak szerepelni az új filmekben is, az oly nagyon utált színészcseréket is el fogjuk kerülni. A következő két film forgatókönyve is kész már. Fontos megértetni az emberekkel, hogy lehet, hogy hiányérzetük lesz, mikor vége lesz a Genisys vetítésének, de biztosíthatjuk őket, hogy semmiről sem feledkezünk meg, mindennek eljön az ideje. Amit fontos lesz átgondolni a film után: mi történt a szereplőkkel, és mi lesz a következő lépcsőfok? Ugyanis a következő film a lehető legszorosabban fog a Genisys-ra építkezni.”

Goldberg azt is sietett leszögezni, hogy a Terminator: Genisys nem hagy nyitott kérdéseket, ún. cliffhanger-eket hagyni a filmben, mert az idegtépő lehet, ugyanakkor tökéletesen megágyaz a folytatásnak. (És itt jegyezzük meg, hogy nem érdemes egyből kirohanni a moziteremből, mert ha minden igaz, a stáblista közben egy teaser látható, a Marvel filmjeihez hasonlóan).

“Szóval mégegyszer, nagyon fontos, hogy mindenki tudja, hogy a Genisys önállóan is értelmes film. Nem úgy fognak kimenni az emberek a moziteremből, hogy csak néznek maguk elé, és körmüket rágják majd amiatt, hogy mikor mutatják be a következő filmet. Szeretnénk, hogy megnézze a következő filmet? Persze. Vannak olyan kérdések, amiket nem válaszol meg a film? Természetesen, de nem olyan kérdések, melyek elvennék a figyelmet a film élvezéséről, ami fontos szempont volt számunkra.”

Ellison a kárörvendőket is figyelmeztette, miszerint a folytatások semmilyen mértékben nem függenek a bevételtől, a Genisys sikerétől.

“Kijelenthetem, hogy 100%, hogy a következő két film el fog készülni.”

A következő két filmnek még nincs alcíme, a munkacímük egyelőre még Terminator 6 és Terminator 7. Ellison elejtett egy információt, miszerint egy újabb visszatérő fog feltűnni a következő filmekben, kinek a karakterét az első két Terminator filmből ismerjük (első tippre: Robert Patrick – szerk.).

A Tv-sorozatról is szó esett az interjúban, mely közvetlenül csatlakozna a az új filmhez. A Tv-sorozat bemutatása várhatóan 2016 elején lesz esedékes, és az első évad 13 részes lesz, mely sikeresség esetén folytatódni fog. A producerek egyetértettek abban, hogy valószínűleg kábelcsatornára fog érkezni a sorozat, mert ott kevesebbek az elvárások, de az országos csatornákat sem zárják ki, ha érdeklődni fognak a sorozat iránt, amin egyébként a Terminator: The Sarah Connor Chronicles írói, Zack Stentz és Ashley Miller dolgoznak éppen.

Ellison szerint nem csak filmek és a sorozat várható tőlük:

Hollywood-ban mindenki a franchise-okról beszél. Szerintem ez egy kicsit már kiment a divatból, én inkább úgy mondanám, hogy világokat építünk a filmjeink köré. Vannak és lesznek a filmek, melyek hatalmas élményt nyújtanak. Van a sorozat, és lesz az új sorozat, melyek kiegészítő információkat nyújtanak. Lesznek videojátékaink, és hivatalos képregényekkel is bővíteni fogjuk a Terminator-univerzumot. Az összes tartalom együtt hatalmas élményt fog jelenteni, mindenképpen szeretnénk megfelelni a rajongók elvárásainak.

Végezetül az utolsó 2 promóképpel búcsúzik a Genisys kampánya:

téezerlő

mindigszolgálatban

Hozzászólok!