Jön (ismét) a The Terminator Blu-ray idehaza!

Sajnálatos módon hazánk sohasem tartozott a piacvezető DVD és Blu-ray eladási területek közé. Legfőképpen az utóbbi adathordozót érintette csúnyán, hiszen nagyon sok minden nem jelent meg idehaza Blu-ray lemezen, vagy ha meg is jelent akkor többnyire fapados változatban. Nagyjából ennek is köszönhető, hogy a jelenlegi Terminator tetralógiából az első fecske még a negyedik rész volt, melyet három éve a fémdobozos Blu-ray kiadás követett, de limitált kiadásban. Ebből fakadóan valahol érthető, hogy mivel új forgalmazóhoz kerültek a jogok (Bontofilm), így kiadja hagyományos Blu-ray tokban is, mely vörös színben fog pompázni. Íme:

tbd

Az mindenképpen pozitívum, hogy akiknek annak idején a fémdobozos változatra nem volt meg az anyagi keret, vagy nem jutott, esetleg nem szerették a fémdobozokat azoknak most megadatik a lehetőség, hogy hagyományos kiadásban is beszerezhessék a legendás első részt. Egyelőre nem tudunk a kiadásról konkrétat semmit. Ebből fakadóan nem tudjuk, hogy a fémdobozos változat lemeze kerül egy hagyományos tokba, vagy pedig egy új transzferrel, bővebb extrákkal lát napvilágot eme kiadás, hogy azokat is vásárlásra ösztönözze, akik már birtokolják a három évvel ezelőtti kiadást.
Azonban mindenképp elszomorító, hogy a kultfilmnek számító második rész még mindig nem látott napvilágot, s az azt követő folytatás sem. Bízzunk benne, hogy idővel a magyar forgalmazók pótolják a hiányosságaikat ezen a téren.

A kiadvány megjelenési dátuma: 2015.július 29.

Hozzászólok!