Jön a Terminators: The Videogame

Terminators-640x383
Az már menetrendszerűnek számít, hogy ha egy elég nagy húzócím érkezik a mozikba, akkor annak mindenképpen ki kell szolgálni a játékos kedvű nézőket is, hogy aztán otthon monitor, TV előtt nem csak passzív részese lehessenek az adott műnek. Ezek azonban mind bevétel, mind minőség szempontjából elég szép bukást szoktak elszenvedni, s csak kevés olyan címet tudnánk felsorolni, mely méltó lett a moziban feltűnő karakterhez, vagy filmhez.
Nincs ezzel másképp a Terminator franchise sem, amely eddig egyetlen egy olyan játékot sem tudott volna felmutatni, amely a mai napig pozitívan élne a játékosok tudatában. A 2003-as harmadik epizód kapcsán egy viszonylag korrektnek mondható játékot kaptak a playstation 2 tulajdonosok (Terminator 3: The Redemption), de a PC-s tulajok viszont a szájhúzásra tökéletes alkalmas, s részben magyar készítésű War of The Machines alcímet viselő játékkal kellett beérniük. A 2009-es negyedik mozifilm egy viszonylag emészthető darabot kaptak az aktuális mozifilm alapanyagát felhasználva, azonban sokan leginkább a rövid játékidőre panaszkodtak.

Az új film kapcsán azonban elvárható tényező, hogy a számítógépek, s a konzolok is célpontok legyenek, ha a szórakoztatást vesszük alapul. Így már biztos, hogy érkezni fog a film játék változata is. Egyelőre a The Terminators munkacímen futó alkotás bír hivatalos megerősítéssel, amely egyelőre az okostelefonokat célozza meg. Egyelőre úgy néz ki, hogy ingyenes applikációként lesz majd elérhető, de minden bizonnyal – bevételt alapul véve – csak egy kipróbálható része lesz, s a teljes játék már pénzbe fog kerülni.
Ugyan a készítők nem mondtak semmi konkrétumot, de szinte minden bizonnyal biztosra vehető, hogy valamilyen virtuális alapanyag fog majd érkezni a konzolokra, PC-re egyaránt. Feltehetően grafikai szinten nem lesznek problémák, de valójában a minőség lesz majd a döntő a rajongóknak.

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)