Mégsem tér vissza

Nem szokásunk a bulvárhírek közölni, ezúttal mégis kivételt teszünk, hiszen az esemény nagyban befolyásolja egy Terminátor-rajongó jövőképét (?). Azt hittük, visszatér, de most kiderült, mégsem.

Arnold Schwarzenegger, egykori Mr. Universe,  Mr. Olimpia és A Terminátor a közelmúltban jelentette be, hogy különválnak a feleségével, Maria Shriver-rel. Néhány nappal később pedig azzal sokkolta a világot, hogy elárulta a különköltözés okát, ami egy közel tíz évvel ezelőtt fogant szerelemgyerek. A volt kormányzó egy alkalmazottjával került intim kapcsolatba, és a születése óta támogatja a gyereket és édesanyját.

A gyerekeket közösen fogják továbbra is nevelni, hiszen mindketten a gyerekeket tartják életük értelmének. Arnold elmondta, hogy ez volt a legjobb döntés, mivel a sok veszekedéssel csak a gyerekek életét nehezítették meg.

A családja érdekében utasította az ügynökségét Schwarzenegger, hogy a már elvállalt filmjeit, mint az új Terminátor, vagy a Cry MACho, halasszák el egy időre. A Creative Artists Agency, akik a színész mozis karrierét egyengetik, egy közleményben tudatták – „Schwarzenegger kormányzó pillanatnyilag a magánügyeire koncentrál, ezért nem szeretne egy ideig még dolgozni. Éppen ezért Cry MACho és a The Terminator franchise, valamint az összes többi munkáját elhalasztjuk. A tárgyalásokat természetesen folytatni fogjuk a produkciók készítőivel, amint Schwarzenegger kormányzó úgy dönt.”