3.oldal


41.
A halottaskocsi sárga parkolólámpái összekeverednek néhányszor, és változnak a vágások során. Figyeld a logo-t, a bal oldali lámpán!


42.
Amikor a Terminátor beszáll a Toyotába Johnnal (miután a T-X-t „kiiktatták” a daruval), látható, hogy nincsen biztonsági öv a kocsiban. De amikor a Terminátor az „agykárosodást” vizsgálja Johnon, a biztonsági öv már a helyén van.


43.
A nagy üldözéses jelenet során, a daru végigszántja egy üzlet kirakatát, és a daru oldalra, majd hátrafelé áll. Amikor megfordul, a horog be van akasztva a daru végén, pont ugyanúgy, mint az elején.44.

Azoknál a jeleneteknél, ahol a T-X a darut vezeti, a daru lábai néhány vágásnál vissza vannak húzva.


45.
Miután a T-X-et beledöngöli Arnie a WC-be, nyilvánvaló, hogy egy bábu az (lassítani sem kell!).


46.
A halottaskocsi dísztárcsái leestek, de későbbi jelenetek során újra a helyükön vannak.


47.
A temetős tűzharc során, figyel az egyik sírkövet (a téglalapalakú balra) a T-101 mögött, miközben viszi a koporsót. 5 lyukat láthatunk rajta – 3 balra, 2 feljebb, jobbra. Néhány másodperccel később már 6 lyuk van rajta, de a helyzetük teljesen megváltozott – 3 feljebb, és 3 van jobbra.


48.
Miután a T-X végigszántotta az épület oldalát, egy széles szögben látható, hogy a fülke teteje tiszta törmelék. Érdemes figyelni, hogy miután utolérte John-t, olyan tiszta, mintha átment volna egy autómosón.


49.
Amikor a darus kocsi felfordul, a daru hiányzik róla, mikor az úton keresztül csúszva látjuk.


50.
Mikor a T-850 belevezeti a kocsit az épületbe, az oldalról készült képen látható, hogy a kocsi elmegy az ezüst autó mellet. Vágás, ekkor már telibekapja, és a kocsi balra csúszik (mintha kötélen húznák), majd felrobban.


51.
Mielőtt John belehajtana az előtte lévő kocsiba a Toyotájával, van néhány belső jelenet. Ezek során egy stábtag bújik meg a baloldalon, a fekete jaguár mögött.


52.
Miután John összetöri a kocsijával az ezüst autót, a mentőautó tűnik fel mögötte. A jobb oldalon egy piros Sedan bukkan fel, törött hátsó lámpával és elferdült lökhárítóval. Néhány vágással később, a daru a sarkon fordul be, megcsapja ezt a piros autót, de még az ütközés előtt látható, hogy a lámpa és a lökhárító sértetlen.


53.
Mikor a T-850 először vezeti a kocsit az Állatkórházba, a kocsi szószerint belemegy az épületbe, s ajtajai is bent lesznek. A következő vágásnál olyan, mintha a kocsi hátramenne, hogy a T-850 gond nélkül ki tudja nyitni az ajtót. Mikor John kiszökik a ketrecből, s összetalálkozik a géppel, láthatjuk, hogy a kocsi bent van az épületben. De most már több mint a feléig, s látható a fülkéje.54.

Mikor a T-X áthajt a piros lámpán a lopot Lexussal, egy zsaru megállítja. Amikor a zsaru kiszáll a kocsijából, rendőrautó rendszámtáblája nem azonos azzal, ami a megforduló autón volt.


55.
Amikor elmennek, hogy megkeressék Kate apját, kb. 15:30 van (halljuk, hogy 18:18-ra utalnak, ami 2 óra 53 perc múlva lesz). A beszélgetés után, mikor a T101 azt mondja, hogy megölte Johnt, láthatunk egy autót. Az árnyékból ítélve a nap már alacsonyan jár, majdnem napnyugta van. A következő beszélgetés után az árnyék pedig a másik oldalon tűnik fel, mintha megfordultak volna.


56.
Amikor a T-X a darut vezeti, s körberepteti a Terminátort, az fizikailag lehetetlen. Minden mozgatható darut úgy terveztek ugyanis, hogy üresjáratban csak haladni tudnak. A T-X-nek szénné kellett volna égetnie a hidraulikus pumpát menet közben.


57.
A halottaskocsis üldözésnél a sebességváltó üresben van.


58.
Mikor a Terminátor felugrik a kocsi tetejére, amikor John vezet, behorpasztja a tetőt, mikor azonban szemből látjuk, nincs horpadás, ugyanis Arnie-nak bele kellene süllyednie a furgonba.


59.
Amikor Kate a biztonsági kamerán keresztül figyeli a T-X-t, a folyosóról készült két kép nem illik egybe. Például az 1. kamera üvegfalat mutat, míg a második téglafalat, és az egyik folyosó rövidebb is.


60.
Amikor a Terminátor lezárja a furgon hátsó ajtaját a fémrúddal, az másmilyen szögben van meghajlítva, mint amikor a benzinkúton leveszi.Írta, szerkesztette és képekkel illusztrálta: Lasaro & Tumaudio
A filmet kockánként véginézte: Tumaudio & Lasaro
Ha valami kimaradt –> keresd meg –> lasaro02@gmail.com vagy a Fórum