2.oldal


21.
A darus üldözésnél, a furgonon a vezető oldali ajtó hol eltűnik, hol felbukkan néhányszor.


22.
Amikor a női T-X-t megállítja a rendőr a kezdő képsoroknál, mielőtt elkezdene beszélni, látható, hogy a T-X szája mozog, és azt mondja: „Is there a problem officer”-„Van valami probléma biztos úr”. Hangot ugyanakkor nem hallunk.


23.
Miközben Arnold az érckoporsót viszi a vállán, rengeteg golyó találja el az elülső oldalát. Két vágással később a lyukak nagyrésze eltűnt.


24.
A benzinkútnál Arnold leveszi a fémrudat a csomagtartó ajtajáról, és elhajítja. Majd jön egy hosszú beszélgetés Kate és John között. A beszélgetés végén, mikor a kocsi egy széles úton halad, mielőtt mutatnák Scott házát – újra ott a feszítővas a hátsó ajtón, pedig Arnold nem tette vissza.25.

Mikor John és Kate már a bunkerban van, s arról beszélgetnek, miért vannak ott, látjuk, ahogyan John lenéz a számlálóra. 1 perc 16 másodperc. Miután Montana-i Civil Védelem bejelentkezett a rádión, John 7 másodperckor állítja le a számlálót, habár 27 másodpercnek kellene lennie, ugyanis nincs törés a jelenetben.


26.
Miután John összeütközik az ezüst Taurus-szal, a kocsi lökhárítója a földön landol, tőle jobbra, a parkoló autó mellett. Mikor azonban John elhajt onnan, az alkatrész már a Taurus alatt van. Majd miután a daru összezúzza a Taurus-t, már a kocsi balján van, az út záróvonalán.27.

Miután John és Kate megérkezik a hegyekbe a Cessna gépükkel, a gép alatt látható az árnyék. Azonban amikor belépnek a hangár ajtaján, az árnyékuk előrevetül, ami azt jelenti, hogy a nap jóval lejjebb áll, mint amikor leszálltak. Hiszen landoláskor még minimális árnyékuk volt csak, vagyis a nap magasan járt.


28.
Miután a Terminátor hozzávágja a T-X-hez a tűzoltókészület, a T-X ököllel kivédi, majd szó szerint belerúgja a padlóba a Terminátort. Amikor a padlót látjuk újra, a palacknak már nyoma sincs, pedig előtte tisztán láttuk a fal mellett a földön.


29.
Amikor a kocsik belecsapódnak John Connor kocsijába, a közeli kameraállások más sérüléseket mutatnak, mint a távoli képek.


30.
Amikor a halottas kocsinak már nincs teteje, nyilvánvaló, hogy nem Arnold ül az autóban.


31.
A darus üldözésnél, mikor a mentőautó eltapossa a rendőrségi motort, látható, hogy a jobb lámpája és a fényszórói összetörnek. Következő vágásnál a TX belenéz a visszapillantóba, ugyanennek a mentőkocsinak a lámpái már sértetlek. Vágás, hátulról látjuk újra, ugyanezt a mentőkocsit megpördülni. A hátsó lámpái égnek. Nem lehetnek a féklámpák, hiszen nem volt vezető és a Terminatrix nem tudott a fékre lépni.


32.
A film végén, mikor a rakéták becsapódnak a városokban, láthatjuk, hogy az épületek beleremegnek a kép tetején, de a fák nem mozognak.


33.
Mikor a T-X belenéz a visszapillantóba (miután a piros pickup már felfordult), látható egy kameraállvány a háttérben, amivel a következő vágást vették fel.


34.
A nyitójelenetek során, mikor a Terminatrix ellopja egy nő autóját, majd a nő mobiltelefonját használva tárcsáz, sikeresen kapcsolódik a számítógéphez, habár láthatjuk, nincs térerő, ezért képtelenség hívást kezdeményezni. A jobboldalon van az aksi-jelző, míg a baloldalon a térerőnél nincs egyetlen egység sem.35.

Miután a T-X felvette Kate vőlegényének alakját, majd két rendőrrel autóba száll, megkeresni a lányt, kinyírja a vezetőt, átszúrja ugyanis a kezével. A rendőr társa az anyósülésben a fegyveréhez kap, s a bekapcsolt biztonsági öv lecsúszik a jobb válláról. Vágás, s a bizt. öv újra a vállán van.36.

Mikor John, Kate és Arnie a temetőben vannak, Sarah koporsójából kiveszik a fegyvereket, Kate fegyvert fog Arniera. Arnie felnéz, a jobb lába és karja kissé ferdén van ebben a helyzetben. Vágás, már más helyzetben áll, itt a bal oldalára van már fordulva.


37.
A darus jelenet során a T-X kétszer is sebességet vált. Mindkét alkalommal a karja egyértelműen nem Kristianna Lokené, mivel sokkal vékonyabb és szőrösebb. A tárcsázáskor lehet látni Kristanna kezét, és látható a különbség.


38.
Miután az állatkórházas kocsi áthajt a temető kapuján, a szikrák csak az ütközés után jelennek meg.


39.
Amikor Kate-et megmenti a Terminátor a T-X-től, majd bedobja a kocsi hátuljába, a térdei vizesek, majd egyre szárazabbak, végül újra vizesek.


40.
Nézd figyelmesen a fémrudat, amivel Arnold bezárja a furgon hátulját. Amikor egyenesre hajlítja, hogy ki tudja nyitni az ajtót, úgy vibrál, mintha gumiból lenne.Írta, szerkesztette és képekkel illusztrálta: Lasaro & Tumaudio
A filmet kockánként véginézte: Tumaudio & Lasaro
Ha valami kimaradt –> keresd meg –> lasaro02@gmail.com vagy a Fórum