Impresszum

02

Jogi nyilatkozatwww.terminatorchronicles.hu (továbbiakban Terminator Hungary) tájékoztatja a látogatókat, hogy a weboldal böngészésével az alábbi felhasználási feltételek fogadja el:

Az oldalon szereplő adatlapok (pl. karakterek, típusleírások, Skynet vagy Ítélet napja szócikk…stb.) saját szellemi termékek, a Terminator Hungary kizárólagos tulajdonát képezik. Másolni, terjeszteni csak az oldal előzetes engedélyével lehet!

Az oldalon szereplő híranyagok a külföldi rajongói oldalak (pl. www.sarahconnorsociety.net, www.terminatorfiles.com, www.terminatorsite.com, www.terminatorchronicles.com stb.) híreinek, cikkeinek szó szerinti vagy tartalmi fordítását jelentik, ezeket másolni, terjeszteni a www.terminatorchronicles.hu vagy az alább felsorolt oldalak forrásként való megjelölése után ajánlott.

Terminator Hungary magyar nyelvű internetes honlap non-profit céllal jött létre, és működik 2008 januárja óta. Az oldal célja, hogy minőségi, magyar nyelvű tájékoztatást nyújtson az amerikai készítésű Terminator című filmekről, a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című sorozatról és a hozzá tartozó, kiegészítésül szolgáló játékokról, regényekről – vagyis az ún. Terminátor-univerzumról.

Terminator  Hungary által működtetett fórumon, a fórumra regisztrált felhasználók által közzétett szöveges anyagok tartalmáért ők maguk felelősek. A Terminator  Hungary munkatársainak korlátozott létszáma miatt nem áll módunkban minden hozzászólás jogszerűségét ellenőrizni. A fórumban található, a felhasználók által közzétett hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a Terminator  Hungary szerkesztőinek véleményét egyetlen témában sem.

Az illegális letöltő linkeket illetve az erre vonatkozó hozzászólásokat – egyéb technikai akadályokat figyelmen kívül hagyva  – az elküldéstől számított 12 órán belül a hozzászólás tartalmától függően szerkesztjük vagy töröljük. Amennyiben olyan hozzászólás érkezik mely moderálás nélkül marad, de szerzői jogokat sért, a szerkesztők megkeresése után azonnal töröljük az adott hozzászólást.

Az oldalon közzétett rajongói alkotások tartalmáért az alkotó a felelős!