4.oldal


61.
A csatornás üldözés alatt, a kamion hátulján lévő daru, jobbra-balra leng egy alkalommal, holott huzalokkal van lerögzítve.


62.

Mikor a T-1000 elkezd tüzelni a helikopter ablakán keresztül, a közeli képeken látható, hogy az üveget vastag átlátszó ragasztóval rögzítették.

63.

A csatornás ütközés során a kamion hűtőrácsa a leérkezésnél rommá törik. De legalább háromszor, mégis épnek néz ki a későbbiekben.

64.

A bárban, miután az egyik fószer megégette a szivarral a Terminátor mellkasát, látjuk az égő nyomot, amit hagy. Jön a következő kétes alak a biliárd dákóval, az égésnyom nincs sehol, majd újra látható, amikor a Terminátor megragadja a csókát.
/csak a 16:9-es dvd-s változaton lehet látni/

65.

Az üldözés jelenet után, ahol a kamion/Harley/motor kombó van együtt, John Connor időt kér, és kérdőre vonja a Terminátort, hogy most mégis mi volt ez. Egy mikrofon tükröződik a Harley első sárhányóján.

66.

A két terminátor első harcánál az acélfeldolgozóban – erősen kitűnik a kaszkadőr, aki a T-1000-t játssza.

67.

Mielőtt a T-1000 a fekete kamionnal Johnt üldözve áthalad a híd alatt, két kipufogócső látható a fülke hátoldalán. Később, mikor a kamion elcsapja a tragacsot, a csövek hirtelen megrövidültek.

68.

Mikor Arnie átülteti Johnt a motorjára, látható, ahogyan Robert Patrick (T-1000) helyét egy kaszkadőr-vezető vette át, amikor nekicsapódik a falnak.

69.

Mikor a T-800-as elszedi a bártulaj puskáját, látható, hogy töltve van, később mégis csak félig van felhúzva.

70.

Mikor Sarah belekarcolja a padba: „No Fate” (Nincs végzet), a kés éle felé mutat, majd elrohan, s mikor John kiveszi az asztalból a pengét, már nem.

71.

Mikor a T-1000 a motoron menekülő Johnt üldözi, látható egy – a kamerát – védő doboz a kamion oldalán.

72.

Miután John segít Arninek, hogy a forró acélhoz vánszorgjon (már legyőzte a T-1000), – Arnie azt mondja: „I need a vacation” – , látható, ahogyan a stábtagok egy eléggé durván béna műkart rejtettek Arnie kabátja alá, eléggé furán néz ki. Az is látható, ahogyan Arnie karja a háta mögé van téve. Gáz és kontár munka az egész.

t-align: left;”>
73.

Mikor a T-1000 ellopja a rendőrségi motort, látható, hogy egy országúti moci, mikor megjelenik az épületnél, de később már crossmotorrá válik, amikor a lépcsőn halad. Legjobban szemből látható az eltérés a kerekeken.

74.

Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy a rendőrség egy olyan helikoptert küldjön egy bűntény helyszínére, amin csak a pilóta tartózkodik. Figyelnie kell az épületekre, a vezetékekre, a tereptárgyakra és még egy csomó mindenre, a manőverei során. Képtelenség, hogy mindenre egymaga tudna figyelni. Az sem mentség, hogy a T-1000-nek kellett a szabad hely – mindenképpen kellett volna lennie a fedélzeten egy figyelő emberkének vele.
/Ezek a 81-es bakinál berakott képeken figyelhető meg!/

75.

Mikor a T-800 a folyosón sétál a kommandósok felé, folyamatosan változik a helyzete, attól függően, hogy honnan veszi a kamera.

76.

Amikor a T-800 elhajt a rendőr kocsival a kórháztól, látható hogy egy vetítővászon előtt ülnek.

77.

Mikor Arnold Schwarzenegger az üldözés közben átülteti Johnt a saját motorjára, hallani a fiú sikolyát, de a szája nem mozog. „Munch:Sikoly-inverz”

78.

A T-800 és a T-1000 első harcánál az acélfeldolgozóban, a T-800 ököllel „belecsap” a T-1000 fejébe, így láthatóvá válik a folyékony fém állapota, erre a T-1000 a falhoz vágja a T-800-t. Nyilvánvaló, hogy a T-1000 csak egy színész, aki egy nagyon fényes, fémes hatású öltözéket visel.

A disco-korszak nem halt meg, itt él köztünk.


79.

Az üldözés során a csatornában, Arnie a kamion bal oldalán kilövi az első kereket, s a gumi leválik a felniről, mégis amikor felrobban a kocsi, a gumi teljesen ép.

80.

Annál a jelenetnél, amikor a T-1000 John mostohaanyjának alakját vette fel, szájba szúrja Toddot (mostohaapa), s a konyhaasztal előtt áll közvetlenül. Mikor azonban alakot vált, már jóval az asztal mögött van, pedig nem lépett hátra.


Írta, szerkesztette és képekkel illusztrálta: Lasaro & Tumaudio
A filmet kockánként véginézte: Tumaudio & Lasaro
Ha valami kimaradt –> keresd meg –> lasaro02@gmail.com vagy a Fórum