2×21 Adam Raised A Cain

Információk az epizódról

Évad: 2.
Epizód: 21.
Cím: Adam Raised A Cain
Magyar cím: Veszteség
Eredeti vetítés ideje: 2009. április 3. (FOX)
Hazai vetítés ideje: 2010.július 17. (Cool TV)


John felhívja az anyját és Derek-et, hogy tájékoztassa őket a találkozó helyszínéről. John átad egy mobiltelefont, rajta egy kislány fényképével, s közli, hogy feltehetően őt is megpróbálják majd megtámadni. Miután rájönnek, hogy Weaver kislányáról van szó, azonnal elmennek a Weaver rezidenciára, ahol megjelenik egy gép, s először lelövi a Savannah-ra vigyázó nőt, majd pedig az óvatlan Derek-et.
Mivel John Henry részben segített Savannah-nak a házban felszerelt kamerák által, így Weaver tudtára jut, hogy Sarah él, s a házában volt. Mr. Ellison elmegy tárgyalni, s Sarah elmondja, hogy valaki(k) vadásznak rájuk, s feltehetően Weaver is veszélyben van. Továbbá elmondja, hogy Charley-t és Derek-et is meggyilkolták.
Savannah mesél John-nak John Henry-ről, így a Connor-ok előtt is tisztává válik, hogy Weaver valami nagy dolgot rejteget az alagsorban. Sarah találkozót beszél meg Mr. Ellison-nal, azonban az nem úgy sül el, ahogy kellene. Sarah-t letartóztatják, John és Cameron pedig menekülni kényszerül…

Egyéb információk az epizódról


  • Az epizód végén Savannah és John Henry egy skót népdalt énekelnek, melynek címe Donald, Where’d Your Trousers.
  • Az epizódot 3,35 millió amerikai néző látta.