2×20 To The Lighthouse

Információk az epizódról

Évad: 2.
Epizód: 20.
Cím: To The Lighthouse
Magyar cím: Élő jeladó
Eredeti vetítés ideje: 2009. március 27. (FOX)
Hazai vetítés ideje: 2010.július 10. (Cool TV)


A Connor család készen áll arra, hogy tovább álljanka, s szinte mindent összepakoltak, amire szükségük van. Savannah továbbra is barátként tekint John Henry-re, aki meghibásodik, s majdnem megsebesíti a kislányt. A karbantartó szerint valaki kívülről próbált betörni John Henry rendszerébe.
Derek és Cameron a fegyverekről gondoskodik, amikor Cameron megfogja Jesse kabátját, ami nem nyeri el Derek tetszését. Ezután a falhoz szorítja a gépet, s pisztolyt nyom a fejéhez, ekkor Cameron közli, hogy nem tudja elpusztítani. Majd mindezek után elmondja, hogy Jesse terhes volt, ám a Jimmy Carter fedélzetén történtek miatt elvetélt.
Sarah és John Charley-hoz mennek. Amikor Sarah kettesben marad Charley-val, közli vele, hogy észrevett magán egy csomót. Majd azt is elmondja, hogy Cameron szerint rákban halt volna meg, ezért kellett majd tíz évet előre ugraniuk az időben.
Ezalatt Weaver és csapata újra üzembe helyezik John Henry-t, aki elmondja, hogy van egy testvére odakint. Sarah elmegy egy orvoshoz, ahol kiderül, hogy nem rákja van, hanem valami más van a testében. Hamar rájön, hogy egy jeladó, ezért tesz róla, hogy megszűntesse a jelet. Dereket elrabolják, de Cameron kiszabadítja. Azonban a világítótornyot is megtámadják ismeretlenek.
Sarah odaér a világítótoronyhoz, azonban már csak Charley holttestét találja ott. Azonban nem hagyja el a remény, mert meglátja, hogy a kikötőben nincs több hajó, így biztosra veszi, hogy John-nak sikerült elmenekülnie.

Egyéb információk az epizódról


  • Az epizódot 3,38 millió néző követte figyelemmel.