2×12 Alpine Fields

Információk az epizódról

Évad: 2.
Epizód: 12.
Cím: Alpine Fields
Magyar cím: Kísért a múlt
Eredeti vetítés ideje: 2008. december 8. (FOX)
Hazai vetítés ideje: 2010.május 15.


Derek egy terhes nőhöz megy, akit egy T-888-as lőtt meg. Ezt megelőzően Sarah besétál egy házba, majd Fields-éket keresik. Sarah elmondja, hogy a Skynet-nek van egy listája, ahol nevek hosszú sora szerepel, akiket feltehetően meg kell ölni. Így csak hamar menekülniük kell, főleg mikor a főúton megtámadja őket egy T-888-as.
A család Sarah-val menekülniük kell, így a legbiztonságosabb megoldást választják, s visszamennek a házba.
Sarah meg van győződve arról, hogy a család valamelyik felnőtt tagja kapcsolatban áll olyan vállalattal, amely majd elhozza a világra a Skynet-et, azonban egyelőre mindenki tagad.
Sarah és Cameron próbálja védeni a családot, majd sikeresen kimenekíti őket, azonban a T-888-as elpusztítására csak később kerül sor.
A családból csak a terhes asszony és annak lánya marad meg, azonban a T-888-as utoléri őket, s lelövi az asszonyt, aki miután életed ad gyermekének, meghal.
Ismét többet tudhatunk meg a jövőről. Szemtanúi lehetünk Jesse és Derek első találkozásának. Kiderül, hogy a jövőben egy veszélyes vírust tenyészt ki a Skynet, mely emberek ezreinek életét oltja majd ki, ám a Skynet nem várt akadályba ütközik, amikor feltűnik egy ember, aki immunis a vírusra. Ennek az embernek a születésénél segédkezik Derek a jelenben…

Egyéb információk az epizódról


  • Az epizódot 5,21 millió néző látta Amerikában.