2×07 Brothers Of Nablus

Információk az epizódról

Évad: 2.
Epizód: 7.
Cím: Brothers Of Nablus
Magyar cím: Őrült hajsza
Eredeti vetítés ideje: 2008. november 3. (FOX)
Hazai vetítés ideje: 2010.április 10. (Cool TV)


A Skynet feleslegesnek tartja Mr. Ellison-t, s elküld hozzá egy gépet, hogy likvidálja, azonban Cromartie még idejében érkezik, s hatástalanítja a gépet. Cromartie elmondja, hogy a Skynet nem hisz Mr. Ellison-ban, ellenben ő igen, s úgy véli a férfi majd elvezeti a Connor-okhoz.
Connor család élete sem lehet egy pillanatig is zökkenőmentes, ugyanis Sarah arra tér haza, hogy kirabolták őket, elvittek mindent, amire szüksége lehet a családnak: hitelkártyák, igazolványok, pénz.
Eközben a pszihológus tovább nyomoz, hogy megtalálja Cameron-t, s hogy a keresés eredményesebb legyen, feltölti Cameron képét az adatbázisba, amire Cromartie ráakad,s hamar eljut Jody-hoz, akitől fontos információkat tud meg. Ezalatt az F.B.I. letartóztatja Mr. Ellison-t gyilkosság vádjával.
Cameron, Sarah és Derek megtalálja az ellopott gyémántokat, s azt is, aki feltehetően betört hozzájuk. Cromartie közel kerül John-hoz, azonban Jody szeleburdisága menti meg John-t, aki lazán elsétál Cromartie mellett, akinek figyelme Jody-ra irányul.
Sarah és Cameron egyre közelebb kerül ahhoz, aki kirabolta őket. Cromartie sem tétlenkedik eközben, s eljut a Connor-házhoz, azonban Riley lerázza a gépet, miután az megbizonyosodik, hogy a házban nem akad John nyomára.
Weaver meglátogatja a börtönben raboskodó Mr. Ellison-t, s biztosítja abban, hogy hisz az ártatlanságában, s nem sokáig fog a rácsok mögött maradni. Riley érdeklődik az iránt, hogy ki volt az a fickó, aki annyira keresi őt, azonban John nem mond el semmi konkrétumot neki.
Weaver felveszi az egyik ügynök külsejét, s hatásosan elintézi a szemtanút, hogy végül ne tudják az ő vallomása alapján elítélni Mr. Ellison-t.
Sarah és Cameron végül eljutnak a valódi rablókhoz, Cameron veszélyesnek véli őket, mivel tudják hol élnek, ezért mindegyikükkel végez.
Sarah elindul megkeresni az utolsó rablót, sikeresen meg is találja a férfi mosdóban, de a legnagyobb ostobaságot követi el, ugyanis nem öli meg a fiút. Azonban Cromartie rátalál, s kifaggatja a srácot, majd pedig megöli.

Egyéb információk az epizódról


  • Az epizódot 5,16 millió néző látta Amerikában.