T-882

T-882

T-882 – Taktikai Irányító Egység (Tactical Command Unit).

Ezek az egységek nagyon ritkák, de méltán fél tőlük a Tech-Com. A T-882 képes a programozásának megváltoztatására, rugalmasan képes kezelni a kapott parancsokat, ezzel pedig már-már eléri az ember taktikai készségének, stratégia-alkotásának szintjét.

Küzdelem

A többi terminátorral ellentétben magas szintű önfenntartási képességekkel rendelkezik, s mindig (aktívan!) figyel arra, nehogy elpusztítsák.

Holografikus Sor (Holographic Array):
A T-882 képes arra, hogy holografikusan megsokszorozza önmagát, így az ellenség nehezen tudja megállapítani, melyik „gép” is a valódi célpont. A „látszólagos másolatok” a T-882 mellett sorakoznak fel, de eltűnnek, amikor a T-882 megsemmisül.
A T-882 maximum nyolc képet tud magáról egyidejűleg kreálni. Minden hologram elkülönül a tőle legalább 5 lábnyira (kb. 1,5 méter). A T-882 képes kilépni a holografikus sorból, sőt átlépni rajta. Amikor a „másolatok” szétválnak, akkor már se a megjelenés, és se a hangok alapján nem lehet megállapítani, hogy melyik a valódi, és melyik a hamis gép. A hologramok képesek egymáson keresztül is áthaladni, utánozzak az eredeti T-882 mozdulatait. Ha az ellenség megpróbálja megtámadni a T-882-t, választania kell egy célpontot, ugyanis képtelen megkülönböztetni őket.
A hologramok ugyanúgy reagálnak a támadásra, mint bárki más a harcmezőn (úgy néznek ki, mintha megégtek volna, vagy megsemmisültek volna egy robbanás során).
Mozgás közben a T-882 képes egyesíteni és újra létrehozni a hologramokat, ezért hiába állapította meg az ellenség, hogy mely gépek a “délibábok”, újra összezavarodik.


Az írást & fordítást & magyarítást elkövette: Lasaro
A leírás az angol Terminator-wiki idevonatkozó szócikke alapján készült.