FK Models

FK Modellek
(FK Models)

Az FK (Flyer Killer – „Repülő gyilkos”, szinkron szerint “Légi Vadász”) a Nem Humanoid Típusú Gyilkos Vadászok (Non-Humanoid Hunter Killer) egyik altípusa, a Skynet építette őket.

Az FK HK-Drone közvetlen utódja, egy miniatűr változata a HK-Arielnak, dupla plazmaágyúval, 3-3 rakétával a szárnyak, s kettővel az orr alatt felszerelve.

Három sugárhajtómű teszi lehetővé a „szárnyalást”, rendkívüli manőverekre képesek. 3,5 láb (kb. 1,1-1,3 méter) szélesek, 1,5 láb (kb. 45-60 cm) hosszúak – ezáltal pedig viszonylag kis célpontok. Ugyanakkor a páncélzatuk is kicsi, egy esetleges plazmatámadás súlyos károkat okoz, mielőtt végleg megsemmisítené őket. A látómezejük a 8xx Sorozatnál (Series 8xx) már jól ismert vörös színű. A rakéták az oldalán található résekből csapnak le az célpontra. Elsősorban járőrözésre használják őket, támadásba ritkán keverednek.

A Terminator 3: The Redemption idővonalban jelennek meg.


Felbukkanás


Videójátékok:

  • Terminator 3: Rise of the Machines
  • Terminator 3: War of the Machines
  • Terminator 3: The Redemption


FK Carrier

Az FK Carrier egy, a Skynet által használ légi taktikai egység a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában.


FK Bomber

A FK Bomber a Skynet által használt hatalmas légi támadó deszant egység a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában.FK Command

Az FK Command egy légi „irányító központ” a Skynet taktikai egységei számára a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában. Hatalmas plazmafegyverekkel felszerelt, támadás esetén képes megszabadulni az információs egységtől.


FK Hunter

Az FK Hunter egy közepes méretű, földi támadóegység, melyet a Skynet használt Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában. Úgy néz ki, mintha két tank lenne összekapcsolva egy központi résszel, ami 360°-ban képes elfordulni, és képes megemelkedni vagy leereszkedni a különböző támadási módoknak megfelelően. A két oldalára szerelt megsemmisítő fegyverarzenál is elforgatható 360°-ban. Mindegyik tartalmaz egy plazmaágyút és kilövőállást.

A külső megjelenése emlékeztethet a 1-es Szériájú (Series 1) terminátorok megjelenésére.


FK Raker

Az FK Raker a Skynet légi „terraforming” egysége, a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában.


FK Reaper

Az FK Reaper, vagy Reaper Osztályú (Reaper Class) támadó egység egy kétlábú HK egység, amit a Skynet fejlesztett ki a a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában. Négy optikai érzékelővel, hatalmas fegyverarzenállal, nehézségi plazmaágyúval és lángszóróval rendelkezik. Az FK Reaper megjelenése hasonló a Harvesteréhez.FK Titan

Az FK Titan egyike a Skynet földi „terraforming” egységeinek a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában. Eredetileg egy nehézségi plazmaágyú lehetett.


FK Venom

Az FK Venom egyike a Skynet Nem Humanoid Gyilkos Vadászainak a a Terminator 3: The Redemption alternatív idővonalában. Látványos támadó fegyverarzenállal rendelkezik: két 50 wattos plazmaágyúval, egy hátulra felszerelt irányítható plazmakilövő állással, s két (a tankokéhoz hasonló) lánctalppal.


Az írást & fordítást & magyarítást elkövette: Lasaro
A leírások az angol Terminator-wiki idevonatkozó szócikkei alapján készültek.