Kate Brewster

Első feltűnés: Terminátor 3: A gépek lázadása (Terminator 3: Rise Of The Machines)
Nem:
Születésének időpontja: Nem ismert
Halálának időpontja: Nem ismert
Egyéb: Kate Brestwer karakterét először Claire Daines keltette életre. Később Bryce Dallas Howard vette át a karakter megformálását.

Információk a karakterről


Kate Brewster egy átlagos tinédzser lány volt, mielőtt megismerkedett John Connor-ral. Tőle kapta élete első csókját, majd nem sokkal rá a fiú eltűnt, miután megölték nevelőszüleit. Kate mindig úgy gondolta, hogy John lehetett az elkövető, miután a fiú hírtelen eltűnt.
Kate ezután állatorvos lett. Élete sikeresnek mondható volt, egészen 2004-ig, amikor a T-X megpróbálta likvidálni a nőt. Később kiderült számára, hogy a célpontok listájára azért került fel a neve, mert a jövőben ő John Connor gyermekeinek anyja, és Connor felesége. A védelmükre küldött gép tökéletesen teljesítette programját, így John és Katherine Crystal Peak-be került, egy olyan létesítménybe, ahol túlélhették az Ítélet napját. Míg tartott a nukleáris háború, Kate segített John-nak, s az óvóhelyen lévő rádió segítségével vették fel a kapcsolatot a túlélőkkel.
Miután elhagyták Crystal Peak-et, Kate segített Connor-nak összegyűjteni a túlélőket. A nő megaragadott minden lehetőséget, hogy ismereteit fejlessze az orvostudománnyal kapcsolatban, így végül orvosi szerepet töltött be az ellenállásban. Connor feleségül vette őt, így 2018-ban, mint Kate Connor-ként tűnik fel, aki első gyermekét várja John-tól.
2032-ben megözvegyült, miután egy T-850-es likvidálta férjét, John Connor-t. Kate ezután majd egy évig kutatott az ellenállás segítségével a gép után, mire megtalálta. Ahelyett, hogy megsemmisítették volna, Kate átprogramozta és visszaküldte 2004-be, hogy segítsen neki és leendő férjének túlélni az Ítélet napját, és megállítani a T-X-et.


Képek a karakterről(Claire Danes, mint Kate Brewster)
– Terminátor 3: A gépek lázadása –


(Bryce Dallas Howard, mint Kate Connor)
– Terminátor Megváltás –