Magyar megjelenési időpontot kapott a Dark Fate!

Sokan kérdezték, hogy megjelenik-e idehaza a Terminator: Dark Fate. Eddig sajnos nem tudtunk választ adni, hiszen nem tudtuk, hogy melyik kiadó vásárolta meg a kiadási jogokat, illetve nálunk megjelenik-e. Jó hír, hogy 2020.március 13-án idehaza DVD-n, Blu-ray-en is megvásárolható lesz a film.
A film hagyományos DVD-s kiadást kap, és ugyanazzal a borítóval jelenik meg, mint a Blu-ray. Blu-ray kiadványból két féle változat lesz. Egy hagyományos tokos, és egy Steelbook. Annyi bizonyos, hogy a kiadvány magyar nyelven fog érkezni, azaz magyar felirat és szinkron mellett az eredeti angol hangsáv is megtalálható lesz. Nem ismert, hogy lenne rendezői változat, így a film az eredeti mozi változatot fogja tartalmazni.
Mivel nem rendelhető egyelőre, így specifikációkat sem tudunk. Amennyiben azonos lesz a külföldön megjelenttel, akkor extraként a filmhez Tim Miller audiokommentárját kapjuk meg, továbbá kibővített, és törölt jeleneteket is megtalálhatunk az extraként. Emellett négy kisfilm a film készítéséről, és látványtrükkjeiről. Amennyiben változik a megjelenés, vagy más specifikációkkal érkezik hozzánk a kiadvány, úgy a bejegyzésünket frissítjük. Lentebb pedig a borítótervek láthatóak.
(Forrás: DVDnews)

Hozzászólok!