Idehaza is megjelenik a Terminator Genisys!

Úgy tűnik, hogy a Terminator rajongók fellégezhetnek, ugyanis három évnyi várakozás után idehaza is megjelenik a Terminator Genisys magyar változata.
A DVD 3090, a Blu-ray 5790, továbbá a 3D Blu-ray 6790 Forint bevezető áron lesz kapható. Három évvel ezelőtt beharangozott díszdobozos kiadás, melyhez egy tenyérnyi nagyságú endoskeleton volt sajnos nem fog megjelenni. A borítótervek az alábbiak

DVD 

Blu-ray

Blu-ray + Blu-ray 3D

Blu-ray steelbook

A kiadványok 5.1-es magyar szinkront, valamint feliratot tartalmaznak. Ezek mellett az eredeti angol hang, valamint cseh, lengyel, török, thai szinkron kapott még helyett természetesen 5.1-es hangzásban. Extrák szűkek lettek sajnos, ugyanis egy kisfilmet kapunk, amely tulajdonképpen azzal foglalkozik, hogy átlátssuk a Connor családfát. Ezek mellett egy rövid kisfilmet kapunk a speciális effektusokról, valamint a film Így készült  werkfilmje is felkerült a korongokra.
A DVD és a Blu-ray egy lemezes kiadásként érkezik, azonban a 3D-s Blu-ray kiadványhoz megkapjuk a hagyományos 2D-s Blu-ray kiadványt, valamint a Steelbook is két lemezes lesz, azaz tartalmazni fogja a 2D-s és 3D-s kiadást. Aki utóbbin gondolkodik, annak előre jelezzük, hogy a fémdobozos változat, amely így néz ki:

A megjelenés 2018.július 20.

Hozzászólok!