Szállingóznak a hírek a Terminator 6-ról

A tervek szerint jövőre fogják bemutatni a James Cameron közreműködésével készülő következő Terminator filmet, így ideje volt annak, hogy információmorzsák lássanak napvilágot a készítendő filmmel kapcsolatban. Már hírt adtunk arról, hogy úgy tűnik, hogy Budapesten fogják forgatni az új részt. Ezt most Arnold Schwarzenegger is megerősítette a Movieweb-nek: a forgatások júniustól októberig fognak zajlani több helyszínen, és a helyszínek között fővárosunk is szerepel.

Továbbá szintén említette, hogy Linda Hamilton fogja játszani Sarah Connor-t. Kitért arra is, hogy Robert Patrick nem fog szerepelni a filmben, továbbá várhatóan a főszerep egy Dani Ramos nevű, női karakterre összpontosul majd, aki egy 20 éves, mexikói származású lány lesz, aki szorgos munkáscsaládból származik, és az utcai törvényei által nevelkedett, és kőkemény harcos. A sztori fővonala Cameron tollából származik, és ismét megerősítésre került a tény, miszerint ez a film a T2 közvetlen folytatása lesz.

A consequenceofsound.net pedig megtudott egy újabb szereplőt is, akit Mackenzie Davis fog eljátszani: ez a karakter egy 30-as éveiben járó, bérgyilkos munkákat is elvállaló zsoldos lesz.

Schwarzenegger arról nem beszélt, hogy ő gépet, vagy embert fog-e játszani a filmben, de a pletykák továbbra is tartják magukat, hogy ezúttal embert fog játszani az egykori izomkolosszus.

Hozzászólok!