Linda Hamilton visszatér a Terminator 6-ban!

Tegnap sajtótájékoztatót tartottak a Terminator 6-ról a Paramount Pictures központjában. Az eseményen David Ellison, a Skydance Productions tulajdonosa, James Cameron, az első két rész készítője, és Tim Miller beszéltek a következő filmről. Bejelentették azokat az információkat, melyeket már sejteni lehetett: a következő Terminator mozit jövőre kezdik el forgatni, a bemutató 2019-ben várható. A film rendezője Tim Miller lesz, akit leginkább a Deadpool című kasszasiker szuperhősfilm rendezőjeként ismerhet a nagyérdemű. A filmet a Paramount Pictures, a Skydance Productions, és James Cameron cége, a Lightstorm Entertainment fogja közösen elkészíteni.

Ezután jelentették be a filmmel kapcsolatban a legnagyobb meglepetést: Linda Hamilton 26 év után visszatér Sarah Connor karakteréhez! Cameron elmondása szerint ő maga győzte meg Hamiltont a kész sztori megmutatásával. A Terminator atyja kijelentette, hogy trilógiát terveznek, melynek a T6 lesz a nyitódarabja, mind a 3 filmhez megvan már az alapsztori, a részletek kidolgozásáért pedig nem egy, hanem mindjárt 4 író dolgozik össze, ők: David S. Goyer (leginkább a DC szuperhősfilmek írójaként tartják számon napjainkban), Charles Eglee (Walking Dead, Dexter, Piranha 2), Justin Rhodes és Josh Friedman. Friedman neve ismerősen csenghet a Terminator rajongók számára, ugyanis ő volt a Terminator: Sarah Connor krónikái filmsorozat showrunnerje, kreatív felelőse, ő találta ki a fő szálakat, történéseket. Arnold Schwarzenegger is visszatér a filmben, várhatóan már nem Terminatort, hanem embert fog játszani, azt az embert, akiről mintázták a 101-es modellt.

Cameron kijelentette, hogy az új rész a T2-t fogja folytatni, és semmisnek tartja a az utána lévő alkotásokat. Továbbá kifejtette, hogy a T6 egy átvezető rész lesz az új szereplőknek, és az új trilógiában egy 18 éves lány lesz a főszereplő. Elmondta, hogy a mai filmekben rendkívül kevés a női hős, és úgy érzi, anno ennek ő volt az úttőrője, és ismét azzá szeretne válni azáltal, hogy erős női karaktereket jelenít meg a filmvásznon.

Hozzászólok!