Már jövőre foroghat a Terminator 6

Arnold Schwarzenegger a minap a Kleine Zeitung-nak adott egy részletes interjút, melyben az egész életére vonatkozó kérdésekkel bombázták őt a napilap munkatársai. Ilyen kérdés volt például az is, hogy mely filmek lesznek a következő projektjei. Erre azonban elképesztően érdekes válasszal reagált:

“Im Herbst beginne ich die Dreharbeiten zur Komödie „Triplets“ mit Eddie Murphy und Danny DeVito. Im März nächsten Jahres drehe ich „Terminator 6“, James Cameron und David Ellison sind wieder an Bord und dann kommt noch ein „Conan“. Jeden Tag wird mein Leben neu bereichert, das ist ein unglaublich schönes Gefühl.”

Schwarzenegger nyilatkozata alapján a következő filmje az Ikrek c. film folytatása lesz, Ám ezután, a következő év márciusában elkezdődik a Terminator 6 forgatása, James Cameron, és a Skydance koprodukciójában. Ami végképp különössé teszi ezt a hírt, az az a tény, hogy Cameron-ra csak 2019-ben szállnak vissza a jogok, azaz nagy valószínűséggel megállapodás köttetett David Ellison és James Cameron között, hogy minél előbb nekiláthassanak a következő film munkálatainak. Így még az is elképzelhető, hogy 2019-ben már a mozikban láthatjuk a Terminator hatodik epizódját.

Emellett egy másik érdekes hír látott napvilágot a napokban. James Cameron exkluzív interjút adott a Facebookon a Terminator 2: Az ítélet napja 3D-s újrabemutatójával kapcsolatban, melyben kifejtette, ötletelnek a lehetséges folytatásokról, új trilógiáról, és a jelenlegi tervek szerint Schwarzenegger a következő filmben nem kibernetikus organizmust, hanem azt az embert személyesítené meg, melyről a Skynet mintázta a 101-es modellt. Érdekesség, hogy a T3-ban lett volna egy ilyen jelenet, amely végül a vágóasztalon maradt.

Hozzászólok!