Mi lett a Terminator franchise színészeivel?

1984.október 26. Ekkor került bemutatásra a The Terminator, mely mind kritikai, mind pedig bevételi szempontból siker volt, hiszen a büdzsé több, mint tízszeresét hozta vissza. Ennek fényében nem volt kérdéses, hogy 1991-ben érkezett a folytatás, ami köröket vert rá az elődjére mind kritikailag, mind bevételileg úgy, hogy közben kultfilmmé nőtte ki magát az első résszel egyetemben. Ezek után James Cameron pedig eladta a franchise-t, s így született meg a rajongók által közepesnek mondott harmadik epizód, s utána a két évadot megélt TV sorozat, illetve a legrosszabbnak kikiáltott negyedik film, s azt követő reboot trilógia első mozija. A franchise nagyon sok embernek adott munkát a sminkesektől a rendezőkön át bezárólag a színészekkel. Mi most összeszedtük, hogy mi történt a színészekkel, és jelen pillanatban hol is tartanak ők.

Arnold Schwarzenegger

Ha a filmekről van szó, akkor az egyik alapköve Arnold Schwarzenegger. Az ő neve szinte egybeforrt a Terminator franchise-zal. Ő az, aki a legtöbb elkészült alkotásban feltűnt.
Karrierje már a 70-es években elkezdődött, így nem volt ismeretlen színész senki számára. Azonban tény, hogy telitalálat volt James Cameron-nal való együttműködés, aki a második részre is visszavárta. A Judgement Day végül kultfilmmé nőtte ki magát, s maradandót sikerült alkotnia a színésznek. Próbálkozott vígjáték műfajával, de lassacskán belátta, hogy a dráma és az akció műfaj az, ami jól áll neki. A harmadik epizód szerepét is elfogadta, de az már nem tudott felnőni elődeihez, így erős közepes alkotásként maradt meg az emberek többségében. Ezek után poltikai pályáján is kipróbálta magát, s nyolc évig volt Kalifornia kormányzója. Emiatt a negyedik részben egy másik testépítő fejére montírozták rá az arcát pár jelenet erejéig. Bár ettől függetlenül a nézők nem szerették a Salvation-t, s mind kritikailag, mind anyagilag megbukott. Miután poltikai pályafutása véget ért, 2011-ben visszatért a filmezéshez. Elsöprő sikerű filmszerepet nem sikerült megfognia, de kiemelkedőnek mondható a The Expendables trilógia. Ezalatt ismét más tulajdonosa lett a Terminator franchise-nak, így születhetett meg a Terminator Genisys az ő főszereplésével, mely a negyedik részhez hasonlóan hatalmasat bukott, így aztán az idei évre tervezett folytatást törölték. Elmondása alapján a franchise itt nem ért véget, hiszen Cameron új trilógia ötletén gondolkozik, melyben ő is szerepet kapna. Persze kérdés, hogy hogyan, hiszen a színész a mai napon töltötte be a 70. életévét.

Természetes a filmes és politikai pályája nem volt mentes a magánéleti problémáktól. Ugyan hivatalosan eljárás nem folyt a színész ellen, de többen molesztálással vádolták meg. Mindezek mellett kiderült, hogy annak idején viszonyt folytatott a házvezető nőjükkel, miközben felesége terhes volt. Ebből a kapcsolatból lett egy fia, aki külsőleg a legjobban hasonlít rá másik két fiával szemben. Miután ez kiderült felesége 2011-ben elvált tőle. A színész párkapcsolati állapota ismeretlen.

Michael Biehn

Michael Biehn sem volt szintén ismeretlen, mielőtt magára öltötte volna Kyle Reese szerepét. Mivel Cameron szeret azokkal dolgozni, akiket megkedvel, s jó színésznek tart, így nem volt véletlen, hogy az Aliens egyik főszerepét megkapta, így két franchise keretén belül sikerült neki maradandót alkotnia. Ezek után azonban filmes karrierje kicsit alábbhagyott. A visszatérő szerepe kivágásra került a második Terminator filmből, ami évekkel később végül helyett kapott a rendezői változatban. Emellett rendező csere miatt az Alien 3-ból is kimaradt. Ugyan foglalkoztatott színésznek számít a mai napig, de elsősorban TV filmekhez és sorozatokhoz adja a nevét, illetve szinkronhangként feltűnik játékokban is.

Magánélete botrányoktól mentes. Egy riportban beszélt arról, hogy ő maga is sok kollégájához hasonlóan szembe kellett néznie az alkohollal, melynek fogságából jelenlegi információk alapján kilábalt. A 61 éves színész eddig kétszer volt házas, melyből összesen 5 gyerek született. Jelenleg egy színésznővel él párkapcsolatban.

Linda Hamilton

A jelenleg 60 éves Linda Hamilton sem volt teljesen ismeretlen a világ előtt, mielőtt eljátszotta volna Sarah Connor szerepét. Azonban az első film hozta meg az áttörést neki. Azonban nagy filmkedvelők a második rész után nem sok film juthat az eszükbe, amelyekben a színésznő feltűnt volna. Hamilton egyébiránt foglakoztatott színésznő volt, ám nem válogatta meg, hogy milyen alkotásokban is tűnik fel. Így Biehn-hez mérve ő is TV filmek és sorozatokban szerepelt rengeteget.
Eredetileg a harmadik Terminator filmben is szerepelt volna, de az alkotók úgy döntöttek, hogy felesleges harmadik kerék lenne, így aztán a film pár jelenetből megtudtuk, hogy a karakter rákban elhalálozott.

A színésznő magánéletéről nem sok mindent tudni. Kétszer volt házas, mindkétszer elvált. A második házassága James Cameron-nal volt, ami azért mert tönkre, mert Hamilton rájött, hogy a rendező a Titanic forgatásán megcsalta az egyik színésznővel. Évekkel később azonban elismerte, hogy a párkapcsolati problémáiban jelentős szerepet játszott, hogy Bipoláris zavarokkal küzd.

Edward Furlong 

Edward Furlong az egyik olyan színész, akit sokszor emlegetni szoktak, ha arról van szó, hogy milyen veszélyeket rejt, ha valaki szinte gyermekként kerül bele showbizniszbe.
A karrierje a legendás második Terminator filmmel kezdődött. Ezek után ugyan nem lett nagyon foglalkoztatott színész, de feltűnt az Amerikai História X-ben, illetve a Kedvencek Temetője második részében. 2000 után azonban elfogyott a szerencséje, melyhez jócskán hozzátett a viselkedése is. Így TV sorozatok mellékszerepei, illvetve DVD-re készülő filmekkel kellett beérnie.

Amilyen lapos és egysíkú lett filmes karrierje, úgy lett magánélete ingoványos. A hirtelen jött hírnév persze őt is bedarálta, s ennek volt köszönhető, hogy már tinédzserként buliból buliba járt, illetve kipróbálta a drogot, és az alkoholt. Drog és alkoholfüggővé vált, melynek köszönhetően sokáig volt elvonókúrán. Kapcsolatai rendre zátonyra futottak, s egyetlen egy házassága is válással végződött. Ezek mellett a 39 éves színész többször állt a bíróság előtt kábítószer bántalmazásért, illetve fizikai erőszakért. Utóbbi miatt három hónapig börtönben volt.
A színészről folyamatosan készülnek új fényképek, melyek azt bizonyítják, hogy nem igazán sikerül talpra állnia.

Earl Boen

Schwarzenegger mellett Boen volt az, aki a legtöbb Terminator alkotásban feltűnt. Az első két filmben komolyabb szerepet kapott, így aztán a harmadik epizód készítői nem szerették volna kihagyni a folytatásból sem. Azonban Boen ekkor már bejelentette, hogy 2003 végén visszavonul, így az egészségügyi állapotára tekintettel a készítők egy öt perces jelenetet szenteltek neki a harmadik részben. 2003 után továbbra is aktív a 71 éves színész, de csak szinkronmunkákat vállal rajzfilmekben, videojátékokban.

Magánélete egyébiránt botrányoktól mentes. 31 év házasság után 2001-ben halt meg felesége. Házasságukból gyermek sajnos nem született.

Robert Patrick

Minden bizonnyal mindenki ismer olyan filmet, amely közönség kedvencé, vagy esetleg kultfilmmé vált, de a benne főszerepet játszó színészt, színésznőt más filmben már nem látta soha. Ilyenkor vagy arról van szó, hogy sikerült megfogni egy jó szerepet, s emiatt be skatulyázták az illetőt, vagy pedig egyszerűen a későbbiekben nem sikerült megismételni az adott sikert. Valahogy talán a kettő keverékéről lehet szó a jelenleg 58 éves Robert Patrick esetében, hiszen foglalkoztatott színész, de a többség csak a FOX általi mellényúlásra emlékezhet a színész kapcsán, amikor a közkedvelt X-akták című sorozatban vette át a szériában hol feltűnő, hol eltűnő David Duchony karakterét.
Ennek ellenére ugyan foglalkoztatott színész maradt, de inkább mellékszerepek, illetve TV filmek, továbbá szinkronmunkái akadtak. 2012 és 2014 között a True Blood-ban tűnt fel 12 epizód erejéig. Jelenleg a Scorpion nevű amerikai drámában szerepel 2014 óta.

Az ő magánélete is botrányoktól mentes. 1990 óta házas, amelyből két gyermeke született.

Nick Stahl

Nick Stahl gyermekszínészként kezdte, s 1993-ban az Arcnélküli ember indította el a karrierjét. Ugyan több filmben feltűnt, de a már említett alkotáson kívül senkinek nem jutott más eszébe a filmes karrierjével kapcsolatban. Ami persze nem volt véletlen. A harmadik mozifilm ugyan esélyt nyitott arra, hogy ismertebb legyen, és nagyobb költségvetésű filmekben is szerepet kaphasson, de sajnos ez a Sin City-vel és az azt követő Carnivale című HBO sorozattal ki is fulladt. Olyannyira, hogy értékelhető alkotásról nem tudunk beszélni, amelyben ő feltűnt, továbbá 2012 óta egyetlen egy filmben játszott, ami 2014-ben készült.

Edward Furlong-hoz hasonlóan a 37 éves színész karrierje és magánélete nem mondható irigylésnek méltónak. első körben rászokott az alkoholra, majd a könnyű és nehéz drogoknak. Ennek következménye az, hogy nem csak, hogy kevés filmekben láthattuk, de mellette még jó pár botrányt is sikerült begyűjtenie.
Első körben megnősült, majd gyermekelhelyezési pert szeretett volna indítani, de végül a problémát bíróság nélkül sikerült megoldania a színésznek. E mellett többször volt elvonón, többek között 2012-ben halálhírét is keltették, amikor bejelentkezett egy rehabilitációs központba, majd tíz napig nem adott életjelet magáról. Ezek után ismételten eltűnt, de akkor is sértetlenül előkerült. Emellett pedig az egyik legkínosabb celeb botrányt is sikerült begyűjtenie azzal, hogy egy pornókölcsönző egyik eldugott szegletében szerzett “örömet” magának. A bíróság azonban bizonyíték hiányában ejtette a vádakat.

Kristanna Loken

Mint ismeretes a 37 éves Kristanna Loken elsősorban nem a színésztudásának köszönhette, hogy szerepet kapott a harmadik Terminator filmben. 1995-től színészkedik, de a 2003-as TX szerepéig csak alacsony költségvetésű sorozatokban tűnt fel, ami meg is látszott, hiszen nem sokan tudták a Rise Of The Machines premierjéig, hogy ki is az a Kristanna Loken. Hasonlóan a többiekhez ő számára is a Terminator 3 lett volna a kiugrás, azonban nem így történt.
Hogy mennyire is van szerepe ebben, hogy a film erősen közepes értékeléseket kapott nem tudni, de viszont tény, hogy kamatoztatni szerepét nem sikerült. Ez annyira jól sikerült, hogy évente egy alkotásban szerepelt, ami vagy sorozat mellékszerepe, vagy pedig szintén alacsony költségvetésű TV film volt. A karrierjében azért voltak lehetőségek is. Ilyen volt a Painkiller Jane, amely a képregény rajongók szemében instant bukás volt, így az első évad vége előtt elkaszálta a Sci-Fi Channel. Ennek (is) köszönhető, hogy bejutott a Showtime nagy sikerű leszbikus sorozatába, az L Word-be. Balszerencséje itt nem is ért véget, hiszen a sorozat utolsó évadában sikerült csak szerepet kapnia. Azóta TV filmekben, és rövid életű TV sorozatokban, vagy nagy sikerű szériák mellékszerepeiben tündököl.

Loken sok más sztárhoz hasonlóan próbálkozott botrányokkal is, hogy ezáltal még jobban felkeltse a figyelmet magára. Nem sokkal a harmadik Terminator premierje után leszbikus csókjával sokkolta a világot, melyet P!nk énekesnővel váltott. Ezek után állítólagos biszexualitásával borzolta a kedélyeket, melynek kapcsán azt nyilatkozta, hogy a nők sokkal érzelem dúsak, valamint kapcsolat központúak, mint a férfiak. Mindezek mellett 2008-ban mégis eljegyezte a Painkiller Jane-beli kollégája, majd viharos gyorsasággal a következő év novemberében már a különválásról lehetett olvasni, s azt, hogy Loken ismét nőkkel randizik.
Ennek ellenére ismét egy férfivel kezdett randizni. Ebből a kapcsolatból született meg első fia tavaly nyáron, aki a Thor nevet kapta.

Joe Morton

A második Terminator film egyik kulcsfontosságú karaktere a történet szempontjából ugyebár a Skynet megteremtője, Miles Dyson volt, akit Joe Morton keltett életre a vásznon. A jelenleg 69 éves színész már az Ítélet napja előtt is színészkedett bár tény, hogy hatalmas nagy kiugrás váratott magára. Főképp TV filmekben, sorozatokban játszott, ami nem igazán változott a Terminator 2-es szereplése óta. Akadtak komolyabb, de komolytalanabb munkái is, de szerencsére azért folyamatosan dolgozott, s megtalálta az egyensúlyt, hogy karrierje ne forduljon teljesen vicc kategóriába. Ebből fakadóan is lehet, hogy sokaknak feltűnhetett, hogy komolyabb szerepet kapott az alábbi sorozatokban, mint a Smallville, Law & Order, The Good Wife, Eureka, Scandal.

Ő azon színészek egyike, aki magánéletéről egyáltalán nem beszél. Annyit tudni, hogy 22 évnyi házasság után 2006-ban vált el, s három gyermeke van.

Jenette Goldstein

Az, hogy James Cameron szeret ugyanazokkal a színészekkel együtt dolgozni ismételt példa Jenette Goldstein. Ugyan nem túl nagy szerepet kapott a második Terminator filmben, de az annál jelentősebbnek bizonyult.
Az érdekesség vele kapcsolatban, hogy a karrierje a szintén Cameron által rendezett Aliens-szel kezdődött, majd a Halálos Fegyver 2-be is beköszönt, s eljutott John Connor nevelőszülőjének karakteréhez. Ezek után komolyabb főszerepek nem találták meg ugyan, de rengeteg nevesebb sorozatban is feltűnt, mint a Vészhelyzet, Alias, Sírhant Művek. 2008-ig színészkedett, de ezek után belevágott a kereskedelembe. Jelenleg a Jenette Bras melltartó bolthálózatnak a tulajdonosan, melynek szlogenje az “ABC a D-nél kezdődik”.

Xander Berkeley

Sok színész ott bukik el, hogy leghőbb álma a főszerep, amivel ismerté válhat. Azonban kevés olyan rajongó lehet, akinek nem villanna be rögtön az a jelenet a Terminator 2-ből, ahol a T1000-es likvidálja John nevelőapját.
A színész ugyan már a második Terminator film előtt sem volt ismeretlen, ámbár mellékszerepei nem tették lehetővé, hogy mindenki megjegyezze a színész nevét. Ugyan hatalmas ünnepelt színész nem vált belőle, de megnyitotta a kapukat Cameron filmje, hogy a mai napig aktív színész legyen. Ahogyan a többiek ő is elsősorban a sorozatokban találta meg a számításait. Olyan szériákban játszott fő és mellékszerepet, mint az X-akták, Végtelen határok, Vészhelyzet, 24, Helyszínelők, Jericho, Nikita, A mentalista, Salem, Zoo és persze két évadon keresztül a The Walking Dead gárdáját is erősítette.

A jelenleg 61 éves Berkeley 2002-ben nősült meg. Két gyermeke született.

Claire Danes

A 38 éves színésznő karrierje 1992-ben indult, s nem egy híres filmben szerepelt addig, míg eljutott a 2003-as harmadik Terminator filmig. Minden bizonnyal a karrierjében érdekes alkotás lehetett volna a Rise Of The Machines, amennyiben hasonló utat járt volna be, mint elődei. Ugyan nem kerül pihenőpályára, de eléggé meg kell erőltetnie az agyát annak is, aki kemény filmrajongó, hogy eszünkbe juthasson valami alkotás, mely a nevével kapcsolatos. Hasonlatosan a többiekhez ő is a TV-ben találta meg a számításait, így a nevével kapcsolatos kizárólag a hetedik éve képernyőn lévő Homeland, ami érdemleges, s megemlíthető vele kapcsolatban.

A színésznőre az elmúlt évek alatt nem igazán vetett jó fényt, hogy kapcsolatai akkor értek véget, amikor valakivel megismerkedett forgatások alatt. A legnagyobb botrány vele kapcsolatban akkor volt, amikor Mary-Louise Parker-t érte hagyta el a férje, míg az várandós volt gyermekükkel.
A színésznő 2009 óta házas, s egy gyerek édesanyja.

Sam Worthington

Annak ellenére, hogy a Terminator Salvation mind bevételileg, mind kritikailag megbukott mégis sikert hozott Sam Worthington-nak, akinek alig hét évnyi tapasztalata volt a filmezés kapcsán, mielőtt a franchise-zal kapcsolatba került volna. Hiszen ismeretes, hogy a Salvation rendezője volt az, aki említést tett Cameron-nak, aki ennek kapcsán főszereplővé tette az Avatar-ban, mely összesen 2,7 milliárd dollárt termelt a mozipénztáraknál.
Ebből fakadóan nem volt megállás, hogy pár komolyabb filmet is kap majd a színész, de az igazság az, hogy vele kapcsolatban is elsősorban a következő Avatar filmek kapcsán lehet hallani, de még mindig aktívan színészkedik.

Magánélete a 41 éves színésznek botrányoktól mentes, s 2014 óta házasságban él. Azóta egy gyermeke született.

Moon Bloodgood

A 41 éves Moon Bloodgood is azon színésznők közé tartozik, akinek neve nem csenghet ismerősen, ha a Terminator Salvation előtti időkre gondolunk. Bloodgood elsősorban TV sorozatokban próbált hírnevet szerezni, de vagy mellékszerep jutott neki, vagy az adott szériát elmeszelte a csatorna pár epizód, vagy egy évad után. A Terminator Salvation lehetett volna az igazi áttörés filmek terén, de a színésznő pár film mellett mégiscsak visszatért a nagyobb biztonságot jelentő sorozatokhoz. Részben sikerült is neki, hiszen az öt évadot megélt Falling Skies-ban szerepelt.

A színésznő magánélete botrányoktól mentes. 2012-ben adott életet első, s 2015 decemberében második gyermekének. Többek között ennek is az oka, hogy lassan két éve nem szerepelt sem filmben, sem pedig TV sorozatban.

Anton Yelchin

Azzal a többség tökéletesen egyetértett, hogy a 2009-es Savaltion Kyle Reese-nek tökéletes választás volt Anton Yelchin. Természetesen volt pár híresebb munkája mielőtt belecsöppent a franchise-ba, ámbár tény, hogy kellően meg kellene erőltetnünk az agyunkat, hogy egy is eszünkbe jusson. Bár ez alól mindenképpen kivétel az új generációs Star Trek. Ugyan nem sikerült a nagy nevek közé bejutnia, de munkája volt bőven. Olyannyira, hogy halála utána egy évvel is volt olyan film, amely az ő főszereplésével került a mozikba.

A színész tavaly júniusban halt meg. Halálát saját autója okozta, melynek elektronikai hibájából adódóan a színészt a saját kerítéséhez préselte, mely olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy a helyszínen életét vesztette.

Helena Bonham Carter

Az 51 éves színésznő volt az egyik, aki úgy került a franchise negyedik részébe, hogy előtte is jelentős hírnevet sikerült “össze talicskáznia”. Karrierje 1983-ban kezdődött, s olyan sikerfilmekben tűnt fel, mint a Hamlet, Frankeinstein (1994), Figth Club, Planet Of Apes (2001), Harry Potter And The Order Of The Phoenix. Csak, hogy a legnevesebbek említsük.
A 2009-es negyedik T film után még gyorsan letudta a Harry Potter befejező részeit, valamint az Alice In Wonderland moziváltozatában is feltűnt. Jelenleg is forgat, ámbár a mozifilmek mellett TV sorozatokban is egyre inkább feltűnik.

Magánélete ugyan botrányoktól mentes, de nem túlságosan egyszerű. 2001-ben a Planet Of Apes forgatásában ismerkedett meg Tim Burton rendezővel, akivel két közös gyermeke született. 2014-ben döntöttek a válás mellett. Azóta Bonham magánéletéről nem sok mindent tudni.

Bryce Dallas Howard

A 36 éves színésznő karrierjét ugyan 1989-ben kezdte, de kisebb szerepeknek köszönhetően csak a 2004-es A falu-ban sikerült eljutni a főszerepig. Ez után pár kisebb szerep is megtalálta, de igazából magánéletére is fókuszált, hiszen 2006-ban ment férjhez, s 2007-ben megszületett első gyermeke. Ezek után karrierje beindult, hiszen szerepet kapott a Terminator Salvation-ben, majd jött a Twilight utolsó két része. Mindezek mellett pedig 2015-ben a Jurassic World-ben tűnt fel, mely több, mint két milliárd dolláros bevételt termelt az egész világon. Ennek (is) köszönhető, hogy a jövőre bemutatásra kerülő folytatásban, mely a Jurassic World: Fallen Kingdom címmel kerül majd a mozikba, amiben ismét főszerep vár rá.

Magánéletéről annyit tudni, hogy 2012-ben született meg második gyermeke.

Christian Bale

El lehet mondani a 43 éves színészről, hogy nem túlságosan könnyű vele együtt dolgozni, azonban az tény, hogy maximalista. Ha egy szerepről van szó képes bármilyen átalakulásra: 40 kilósra fogy, kigyúrja magát, vagy éppen 18 kiló túlsúlyt pakol magára a hitelesség kedvéért.
Aki nem ismerte a színészt, az mindenképpen megismerte a Nolan-féle Batman trilógiának köszönhetően. Ezek után természetesen rendre kapta a szerepeket, s még erre az évre is bőven vannak felkéréséi.

A színész 2000-ben nősült meg. Két gyermekük született, azonban magánélete nem mentes a botrányoktól. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy híres dühkitöréseiről, melynek köszönhetően nem egyszer kellett bíróság elé állnia. 2008-ban saját anyja és nővére jelentette fel fizikai bántalmazásért, 2009-ben pedig nem épp pozitív reklámot szerzett a Terminator Salvation-nek, amikor kiszivárgott az internetre egy hangfelvétel, amelyen Bale az egyik producerrel üvöltözik, mert állítólag miatta rontotta el az adott jelenetet.

Byung-hun Lee

Mennyire is volt jó ötlet a Terminator Genisys, mint egy reboot? Sokatmondó az anyagi és kritikai buktája, hogy végül a trilógiának szánt első rész soha nem kapott folytatást, s idén a második epizód helyett Baywatch kapott helyett a mozikban. A sors pikantériája persze, hogy az is bukott méghozzá nagyobbat is, mint a Genisys.
Azonban tény, hogy a rajongók nem nagyon örültek, hogy a készítők a T1000-es karakterét is teljesen átformálják méghozzá úgy, hogy közben teljesen máshogy kapja meg a néző a történetet. Arról nem is beszélve, hogy maga a színész sem volt sokaknak szimpatikus. A koreai színész valahol bízott, hogy a megreformált T1000-es szerepe világsikert hoz majd neki, de ez nem így történt. Ugyan korábban is játszott pár ismertebb sorozatban, filmben, de kitörnie és nemzetközi sikert elérnie nem sikerült.

Lee egyébiránt házas, s egy gyermeke van.

Jai Courtney

A 31 éves Courtney nem éppen közkedvelt színésznek számít odaát. Jay karrierje 2009-ben kezdődött, s ugyan olyan filmekben kapott szerepet, mint a Spartacus sorozat, vagy a 2013-as Die Hard, valahogy ezekben nem sikerült felejthetetlen alakítania. Sajnálatos módon ez igaz a Genisys-re is, valamint a tavaly bemutatásra került Suicide Squad-ra is. Mindezek mellett természetesen jövőre, és 2019-re is rendelkezik filmes szerződéssel, de tény ettől még, hogy nem túl foglalkoztatott.

A színész magánélete botrányoktól mentes. Jelenleg párkapcsolatban él.

Emilia Clarke

A 30 éves színésznő Jai Courtney-hez hasonlóan “friss” még a filmes szakmában, hiszen karrierje neki is 2009-ben kezdődött, bár neki kicsivel jobban sikerült a szereposztás, mint filmes kollégájának. Ugyanis két évvel később beválogatták az HBO Game Of Thrones sorozatába, melynek még mindig töretlen a sikere, s aminek még mindig szereplője.
Ha ezeket leszámítjuk, akkor nem sok említésre méltó munkája van. Egyetlen egy pletyka kapott szárnyra nemrégiben, hogy talán ő is szerepet kap majd az egyelőre cím nélküli Star Wars filmbe, mely Han Solo figurájára fog koncentrálni.

Magánéletéről nem sok mindent tudni.

Jason Clarke

A 48 éves Jason Clarke szerencsésen túlvészelte a Genisys buktáját, hiszen már jóval előtte ismertségre tett szert, valamint még abban az évben szerepelt jó pár pozitív kritikát kapó alkotásban is.
Karrierje 1995-ben kezdődött, s elsősorban TV sorozatokban kezdett el színészkedni. Olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Farcscape, vagy a The Chichago Code. A 2006-os évtől kezdett el felívelni a karrierje. Olyan alkotásokban is feltűnt, mint a második Majmok bolygója, vagy az Everest. 2017 és 2018-as évre is vannak filmes felkérései.

Magánéletéről nem beszél.

Lena Headey

Tény és való, hogy a Terminator: The Sarah Connor Chronicles nézettségileg elég durva bukásnak számított odaát, de a franchise az franchise, így ennek köszönhetően sok sorozattal ellentétben még így is kaptunk egy csonka, és egy teljes évadot. Az más kérdés, hogy befejezetlen marad. Azonban szintén tény, hogy Linda Hamilton után minden bizonnyal Lena Headey alakította hitelesen Sarah Connor karakterét.
Ugyan nem volt ismeretlen színésznő a sorozat előtt, de ha nagyon megerőltetnénk magunkat, akkor a sorozat előtt esetleg a 300 mozifilm juthatna eszünkbe róla. Keseregnie a Sarah Connor Chronicles után sem kellett, hiszen a Game Of Thrones végül instant sikernek bizonyult számára, melyben töretlenül nyolc éve szerepel. Érdekesség, hogy a sorozatban többször van meztelen jelenete, azonban mindezt testdublőrrel oldották meg.

2007-ben kötött házasságot, majd 2013-ban vált el. Jelenleg egyedülálló, s két gyermek anyukája.

Summer Glau

A 36 éves színésznő sem teljesen ismeretlenül került be a Sarah Connor Chronicles stábtagjai közé. Azonban, akik ismerik a nevét, azok minden bizonnyal tisztában voltak vele, hogy a színésznő nem túl sikeres nézettségileg, de annál erősebb rajongói bázissal rendelkező TV sorozatokban tündökölt. Ilyen volt a Firefly, 4400 de tiszteletét tette olyan sorozatokban, mint a Dolhouse, Grey’s Anatomy, The Big Bang Theory, Arrow, The Cape. Jelenleg futó projectje nincs 2016 közepe óta.

Karrierjének “pihentetésének” oka leginkább az, hogy férjhez ment, s 2015 januárjában életet adott első gyermekének.

Thomas Dekker

Meglepő lehet, de a jelenleg 29 éves Thomas Dekker lassan 23 éve a színészi pályán van. Sorozatok mellékszerepeiben, valamint rajzfilmek szinkronhangjaként ismerhetjük leginkább. Legjobban a 2006-os Heroes hívta fel a figyelmet rá, majd 2009-ben megkapta John Connor szerepét a Sarah Connor Chronicles-ben.
A sorozat sajnálatos kaszája után nem maradt munka nélkül, ámbár komolyabb alkotásokban nem sikerült neki szerepelnie. TV sorozatok főszerepét ugyan sikerült megfognia, de mindegyik véget ért egy évad után. Erre az évre is csak egy filmszerepe van jelenleg.

Magánélete nem mentes a botrányoktól. Első körben zenészként is kipróbálta magát, ámbár az alternatív zeneműfaj elég szélsőséges megítélésbe fulladt. A színész szexuális orientációja egyébiránt többször merült fel, mint téma. Azonban miután megfenyegették idén július 13-án vallotta be, hogy meleg, továbbá áprilisban férjhez is ment.

Brian Austin Green

Remek ötletnek tűnt az, hogy gyarapítsák a Reese famíliát, így aztán a The Sarah Connor Chronicles keretein belül megérkezett Derek Reese is, akit Brian Austin Green keltett életre. A színész elsősorban sorozattokkal lett ismert, s minden bizonnyal mindenkinek rögtön beugrik ezáltal a Beverly Hills 90210 és a Melrose Place. Így aztán elsősorban maradt TV-s fronton.
A sorozat után olyan szériákban szerepelt, mint a Smallville, Desperate Housewives, Anger Management. A 44 éves színész emellett TV filmeken is dolgozik.

Brian Austin Green magánélete ugyan botrányoktól mentes, ámbár koránt sem egyszerű. Első körben egy korábbi kapcsolatából született egy fia 2002-ben. Ezek után 2006-ban ismerkedett meg Megan Fox-szal, akivel ugyan van három közös gyermekük, de nagyjából három havonta szakítanak, majd lesznek ismét együtt.

Richard T. Jones

Ha nagyon őszinték akarnánk lenni, akkor a 45 éves színész munkásságával kapcsolatban nem sok minden jutna eszünkbe, holott lassan huszonöt éve a szakmában van. Azonban leginkább TV filmekben és sorozatokban pompázott. Egyik ismertebb sorozata volt a Judging Amy. 
A Sarah Connor Chronicles befejeztével folytatta ezt az utat. Azonban 2014-ben sikerült egy mozifilmet is megfognia, amely nem volt más, mint a Godzilla. 

Magánélete botrányoktól mentes, s 1996 óta házas. Három gyermek apja.

Garret Dillahunt 

Az 52 éves színész sem ismeretlenül került bele a The Terminator The Sarah Connor Chronicles-be, hiszen előtte azért voltak jelentős TV-s szereplései. Ilyen sorozatok voltak például a 4400 és a Deadwood.
Cromartie karaktere után azonban nem kellett sokáig búslakodnia, hiszen megkapta a Raising Hope főszerepét, ami ugyan elég hányattatott sorsú sitcommá nőtte ki magát, de még így is négy évad került képernyőre belőle. De szerepelt a Hand Of God illetve a The Mindy Project-ben is. Jelenleg sorozatok mellékszerepeiben látható, illetve TV filmekben kamatoztatja tudását.

A színész házas, de gyermek nem született házasságában.

Shirley Manson

Shirley Manson egyrészről ki szerette volna magát próbálni, mint színésznő, másrészről ez kapóra jött a The Sarah Connor Chronicles készítőinek, mert bíztak abban, hogy az énekesnőnek köszönhetően javulhat a sorozat nézettsége. Ez ugyan nem történt meg, de még így is lefutott az ő főszereplésével egy egész évad. Ezek után egy film mellékszerepében tűnt fel még 2012-ben, de nagyjából ezzel ki is fulladt a színészi karrierje, s visszatért az énekléshez.
Az extravagáns énekesnő egyébiránt mostanában rövid rózsaszín loknikra cserélte dús és vörös hajzuhatagát.

Az 50 éves énekesnő egyébként kétszer házasodott. Első házassága még 2003-ban ért véget, s második házassága 2010-ben kötettett. Az énekesnő gyermektelen.

Hozzászólok!