Frissítve!! Import ajánló: Terminator 2 – Endoarm kiadás

Sajnálatos módon idehaza jelen helyzetben bajban vannak azok, akik szeretik a Terminator franchise-t, s hajlandóak is eredeti kópián megvásárolni azokat. A DVD-t gyűjtőknek kimaradt sajnos a mozifilmek közül a Genisys, míg a Blu-ray-t vásárlóknak le kellett mondaniuk a második és harmadik részről, valamint szintén a Genisys-ről. A sorozat kedvelői rosszabb helyzetben vannak, hiszen a széria első évada jelent meg idehaza kizárólag DVD-n, s nem is követte folytatás, továbbá Blu-ray kópiák sem kerültek forgalmazásra idehaza.
Azok, akik beszélik az angol nyelvet (vagy épp elégszer látták az adott alkotásokat, hogy megértsék a párbeszédeket), s lemondanak a szinkronról azok bővíthetik tovább a DVD/Blu-ray gyűjteményüket, amennyiben külföldi kiadást rendelnek meg. A legendás második rész újra a mozikba kerül immáron 3D-s változatban, így ezt meglovagolva érkezik feltehetően ősszel egy négy lemezes Blu-ray kiadvány.

A kiadványt természetesen csak gyűjtőknek ajánlott, hiszen a kiadás díszdobozban érkezik, s legnagyobb értéke a filmek mellett a második rész kultikus jelenetében felbukkanó robot kéz. Aki áldoz a kiadásra az az említett kéz mellett még négy lemezt is bezsákolhat. Az első lemez a film 4K-s, a második a 3D-s, s a harmadik pedig a film hagyományos 2D-s változatát fogja tartalmazni. A negyedik lemezen az extrák kapnak majd helyet, ahol a korábban már megismert extrák mellett az új marketing anyagok is elférnek, mint az új előzetesek. A lemezeken pedig a film főszereplői, azaz Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, és Robert Patrick lesznek láthatóak. Bár érdekes, hogy Edward Furlong kimaradt a szórásból, főleg úgy, hogy lehetőség lett volna őt is “feltenni” egy háttérképnek.

Aki megakarja rendelni, az ide kattintva teheti meg, ámbár egyelőre sem ár, sem pedig rendelés nincs közzétéve. A lemez B/2-es régiókódú, azaz minden európai lejátszókészülék alkalmas a lejátszásra. Az, hogy Magyarországon megjelenik-e a 3D-s kiadvány egyelőre nem ismert, hiszen egyelőre egyetlen egy kiadó sem rendelkezik a film kiadási jogával.

Frissítve!
Közben kaptunk egy kedvcsináló előzetest is, valamint egy megjelenési dátumot is: 2017.október 3.

Hozzászólok!