Sarah Connor életképtelen?

Mikor hírül adtuk, hogy a Cool TV végre műsorra tűzi az idén viharos gyorsasággal kukázott Sarah Connor Krónikáit az RTL Klub után sokunknak megfordult a fejében, hogy az “anyós ülésen” nézettségileg alkothat, hisz a nagy kereskedelmi csatornán az utolsó epizódot fél millió néző követte figyelemmel, s ezáltal jó páran átpártolhatnak a Cool TV-re, ahol kellő nézettséget elérve megkaphatjuk a második évad szinkronos változatát is.
Azonban úgy néz ki álom marad a második évad szinkronos változata, s feltehetően annak magyarországi megjelenése is (annak ellenére, hogy az RTL Klub birtokolja a második évad vetítési jogait is). Ugyanis végre nyilvánosságra hozták a COOL TV aktuális nézettségét, melyben a széria nem szerepel, ami annyit jelent, hogy 60 ezer nézőnél kevesebben kíváncsiak a szériára. Pontos adat nem ismert.

A COOL TV legnézettebb műsora az aktuális héten a Végső állomás 3 lett a maga 144 ezer nézőjével. Őt követte a Showder Klub és a Dr. Csont. Előbbi 124 ezer, utóbbi 118 ezer nézővel büszkélkedhet.
Ezek után negyedik helyre a Miami helyszínelők kerültek a 97 ezer nézőjével, s ötödik helyre került a Viszem a bankot 90 ezer nézővel. Őket a Gyilkos elmék és a Döglött Akták követi 83 és 78 ezer nézővel. A toplista végére a Kincs ami nincs (76 ezer néző), Tibor vagyok, de hódítani akarok (69 ezer néző) és utolsó sorban a Saint Tropez-i rendőr (66 ezer néző) került.
A többi műsor nézettségéről nincs információnk, ez a COOL TV toplistája arról a hétről, amikor a széria elindult. Azaz ezt azt jelenti, hogy a szériát 65 ezer vagy ennél kevesebb néző választotta kikapcsolódásként, ami az RTL Klubbon vetített utolsó (negyedik) rész nézettségének az ötöde. Reméljek a COOL TV lesz annyira igényes, s végig leadja az első évadot, ugyanis sorozat már tűnt el a palettáról a gyenge nézettség miatt (pl. Dead Like Me)

9 gondolatok ezen: “Sarah Connor életképtelen?

 1. convar

  Nem lep meg.

  Már a cool-os beharangozónál is említettem, hogy hiú ábránd lesz nagy nézettséget várni.

  Persze ez nem azt jelenti, hogy most örülök, márcsak a 2. évad dvd megjelenése (pontosabban a nem megjelenése) miatt sem

  Ez egy bukott sorozat. De én szeretem a bukott sorozatokat és filmeket! Imádok az árral szemben úszni

  Nem fogok csak azért Barátok köztöt vagy a Cool-on Dr. Csontot nézni, mert azokat ennyien meg annyian nézik. Nem ez a szempont

  Az TSCC-vel kapcsolatos érzelmeim mindettől nem fognak megváltozni

 2. Devastator715

  Én már annak is örülnék, ha az első évadot leadnák.
  A 2. évad szerintem csak álom marad. 🙁

 3. zoli1863

  Abban azért bízok,hogy az első évadot legalább végigadják!!
  Nagyon elkeserítő,hogy ennyire életképtelen egy ilyen f@sza sorozat…,de sajnos ez van! 🙁

 4. joe machine

  Várjuk meg a le nem adott részeket és azoknak a nézettsége lesz majd sokatmondó.

 5. Ban_D

  tulajdonképpen nem meglepő hogy kevesen nézik:
  – akit érdekelt, már megnézte (én letöltve is, aztán megvettem a DVD kiadást is),
  – a magyar szinkron és az ‘RTL vágás’ sajnos levon az élvezeti értékből,
  – a kezdést olyan későre tették, hogy csak nagyon elszántak nézik emiatt újra a hetente egy epizódot (mint én )
  – és persze az első négy rész már lement egyszer, ahogy joe machine is írta

  Viszont! Ha már megvette a RTL, akkor szvsz. hülyék lennének nem leadni, hiszen ez is egy műsor, amivel kitölthetik a két reklámblokk közti időt. (Legfeljebb majd szombat délután fogják adni.)

 6. pernyehuszar

  Csak ugye hiába birtokolja a 2. évad vetítési jogát, szerintem szinkronizálva nincsen. Ez pedig maga után vonja a DVD nemmegjelenést. A másik dolog, hogy megint halott időpontra tették. Szombat este, meg ismétlés vasárnap este?! :gun
  Mondjuk, ha ezen múlna, biztos találnánk itt elszánt, vállalkozókedvű rajongókat. Még lehet jobban sikerülne, mint az 1. évad szinkronja.
  Én szívesen elvállalom Vick szószátyár szerepét.
  Talán a leghosszabb, ha nem az egyetlen mondata volt:
  Fejezd be! De mondjuk ezt egymás után rögtön kétszer mondta.

 7. csizi

  Az várható volt,hogy az rtl kasza után 10 hónappal alig fogják nézni a coolon.Akit igazán érdekelt,az letöltötte /megvette.Kár,hogy így nincs sok esély a 2. évad szinkronos verziójára.Mondjuk az olyan,amilyen,de mégiscsak lemehetne itthon is. :’@