“Anyósülésre” került a Krónikák

Egészen pontosan kilenc hónapot kellett várnunk arra, hogy Sarah Connor Krónikái ismét látható legyen idehaza.
A szériát itthon az RTL Klub vásárolta meg még tavaly, azonban sokáig halogatta annak műsorra tűzését. Végül idén februárban végre elindult, s hatalmas nézettséggel nyitott. Azonban a csatorna vezetői minden bizonnyal nem követték figyelemmel a széria kinti sorsát, ugyanis a negyedik epizód után azonnal lekapta a képernyőről, majd pedig azzal hitegette a hazai rajongókat, hogy majd valamikor nyáron leadásra kerül. Nem került.
Míg odaát két évad mehetett le, itthon csak az első négy epizód került leadásra, ráadásul Magyarország volt az első – s eddig egyetlen ország – ahol a széria első – kilenc epizódból álló – első évada nem került leadásra. A rajongók azonban vígasztalhatták magukat az áprilisi első évados DVD megjelenéssel, egy időre.

Ezután az RTL Klub megerősítette, hogy köszönik szépen a sorozatból nem kérnek, de a nézettségileg háttérbe szoruló COOL TV-nek átadják.
Természetesen kérdés az, hogy ez alkalommal mennyi epizód is fog adásba kerülni, illetve hány epizód lesz megvágva? Ugyanis december 26-án 22:35-ös kezdéssel műsorra tűzi a COOL TV a sorozatot az első epizódtól kezdve. Természetesen másnap 21.40-es kezdéssel megismétlik az előző napi epizódot.
Feltehetően heti bontásban érkezik majd ismét kedvenc szériánk. Emellett még érdemes megemlíteni, hogy az RTL Klubbon csúnyán hasaló Chuck is a COOL-ra érkezik az Agymenők-kel (The Big Bang Theory) karöltve.

Miért érdemes ismét neki ülni, ha láttuk illetve megvan az összes epizód? Mert, ha sikerült túlélnie a szériának a csatornán, akkor könnyen jöhet a második évad (ki ne lenne kíváncsi Catherine Weaver szinkronjára??), s ezáltal esély lenne egy magyar kiadású második évad DVD megjelenésre is!
Továbbá azt sem felejtsük el megemlíteni, hogy ez még csak a jelenlegi terv! 26-ig még könnyen megváltoztathatják a műsorrendet!

//Számlálónk jobb oldalra került. Kizárólag a csatornán történő első bemutatott epizódokig fog visszaszámolni, az ismétléseket nem vesszük figyelembe!//

12 gondolatok ezen: ““Anyósülésre” került a Krónikák

 1. CoNtAna

  EZ egy jó hir !! 🙂 De az RTL-t nem értem minden jó sorozatott abbahagynak Chuck-t is néztem és tetszet is de abbahagyták! De a lényeg hogy ujra lehet látni magyar TV adón Summer-t.. :mrgreen

 2. Lasaro

  Röviden ennyit: LOL

  Illetve hurrá A Cool tv az a király adó, ami egyrészt ronggyá ismétel bizonyos sorozatokat, másrészt meg olyan királyságokat juttat el “szélesebb közönséghez”, mint a Dead like me. (na meg persze Rém rendes család kifulladásig).

  Az oldalon off, de a hírhez kapcsolódó: Melyik elmeroggyant magyarította a The Big Bang Theoryt Agymenőkre??? Találónak találó, de mégis tré. Kicsit nagyon.

 3. pernyehuszar

  Igen ez kell nekünk.
  Ahogy olvastam a hírt, már az elején a 2. évados DVD megjelenés vágott az agyamba.
  Mire a végére értem, örömmel nyugtáztam, hogy nem csak nekem.
  NA AKKOR LÁSSUK!!!CooL Tv :halleluja

 4. convar

  Ez is jó hír, de vajon arról mikor lesz már számadás, hogy elkezdik forgatni a TSCC lezáró filmet? 🙁

  Persze azért megnézem újra, úgyis tervben volt már…mostmárcsak a DVD miatt is. Szal kellemest a hasznossal 😀

 5. csabi1984

  Sziasztok!! Remélem a 2.évad is megjelenik a Cool-on!De legfőképp a DVD-re vágyom!!

 6. csizi

  Király!azt hittem,már örökre ment a süllyesztőbe.Remélem a 2. évadot is leadják 🙂

 7. zoli1863

  Ennek nagyon,de nagyon örülök! Remélem nem véletlen a fél-tizenegyes kezdés és “vágatlanul” adják a részeket!
  Bízok benne,hogy a második évad is lemegy és elég sokan fogják nézni ahhoz,hogy az RTL elgondolkodik azon,hogy nem kellett volna ilyen korán levenni a műsorról! B)

 8. convar

  Azért vérmes reményeket ne fűzz hozzá…sztem ez jobbára csak minket, a “kemény magot” fog újra a képernyő elé ültetni.

  Fogjuk fel egyfajta gesztusnak az RTL Klubtól.

 9. Ban_D

  Természetesen én is nézni fogom – bár Brian Austin Green magyar hangjától kész voltam és nem jó értelemben.
  Shriley Manson magyar hangjára mindenesetre én is kíváncsi vagyok.

 10. pernyehuszar

  Csak én attol félek, hogy leadják az első évadot, mert ugye a retek megvette. Ha nézettség nem lesz kimagasló, akkor nem fogják megvenni a drága 2. évadot, meg ugye még szinkronizálni is kell stb.
  Sajnos a Cool esetében nem tudom elképzelni a kiugróan magas nézettséget. Bár tévedjek….

 11. Dentorel

  Ugyanaz a helyzet, mint februárban: A Retek klub előre ivott a medve bőrére, és az első évad vetítési jogai mellé gyorsan megvették a másodikét is. Attól függetlenül, hogy kaszálták a sorozatot, nem kell újra megvenni a jogokat.
  Remélem a COOL TV dobbantani akar, és betol egy második évadot is. Örülnék neki, ha a második évad is polcomra kerülne, ezúttal magyar kiadásban.