The Sarah Connor Chronicles 3. évadáról beszélt Thomas Dekker!

Immáron nyolc éve annak, hogy a Terminator: The Sarah Connor Chronicles befejeződött a második évadával, amely sajnos nyitva maradt a folytatás reményében. Egy olyan folytatás reményében, amely a zárást tekintve nagyon sok potenciált tartogatott magában, de az anyacsatorna sajnálatos módon nem rendelte be a folytatást, így a széria lezárult a második évad huszonkettedik epizódjával.
Aki szerette a sorozatot, az reménykedett abban, hogy majd valamilyen formában visszatér majd a széria, ami sajnos nem történt meg. Azonban a sorozat iránt továbbra sem lankadt a lelkesedés, így aztán a széria egyik főszereplője, Thomas Dekker beszélt ismét a sorozatról. Az egyik angol nyelvű rajongói oldal facebook oldalán tette közzé a nagyjából 22 perces videót, ahol a szerencsés rajongók kérdezhették a színészt:

Ugyan több személyes kérdést is kapott a színész, de ami igazán lényeges, hogy a sorozat rajongói végre egyenes válaszokat kaphattak a sorozat lezáratlan kérdéseivel kapcsolatban. A színész elmondta, hogy a harmadik évad a feltételezéseknek megfelelően két idővonalon játszódott volna. Ebből fakadóan a meg nem valósult folytatásban két részre lett volna osztva a sorozat: egyik rész koncentrált volna a jelenre, ahol Sarah lett volna a középpontban, a másik rész pedig fókuszált volna a jövőre, ahol John próbált volna vezetővé válni, mely nem történt meg az évadzáró eseményei miatt. Mindezek mellett pedig választ kaphattak volna a rajongók, hogy végül hogyan is alakult volna a kapcsolata Allison-nal, akiről az őt védő Terminator-t, Cameron-t mintázták.
A történettel kapcsolatban mindenképpen beigazolódott azoknak a feltevése, akik szerint Savannah Weaver fontos jelentőséggel bírt volna a későbbiekben. Dekker elmondta, hogy egy esetleges folytatásban bemutatásra került volna, hogy hogyan is válik Savannah-ból igazi lázadó.

A videóban az is elhangzott, hogy a készítők, s a színészek továbbra is nyitottak a folytatásra egy esetleges egy négy részes minisorozat keretein belül. Azonban a probléma, hogy a sorozat költséges, így elsősorban ez az akadály az elkészülésében. Ugyan nem hangzott el a videóban, de fontos megemlítenünk, hogy a széria is – annak ellenére, hogy egy alternatív folytatás – a Terminator franchise-hoz tartozik, azaz a jogtulajdonosok döntenek arról, hogy esélyt adnak-e esetleges folytatásnak, mely lezárná a szériát. Azonban a jelenlegi jogtulajdonosok nem terveztek semmit a szériával, inkább egy új sorozatban gondolkodtak, továbbá hamarosan visszaszállnak a jogok James Cameron-ra, aki viszont TV-s szinten nincsenek tervei.
Azonban semmiképpen nem kell elkeseredni, hiszen Dekker megemlítette azt is – amely mindenképpen pozitív -, hogy még mindig nagy az érdeklődés a sorozat iránt. Így egy halvány remény talán még is van, hogy lezáró film, vagy egy pár részes minisorozat lezárja a szériát.

Hozzászólok!