Thomas Dekker ittasan biciglist gázolt!

Thomas Dekker nem egyszerű eset, annyi szent. Ő róla hallottunk legtöbbet a Terminator: The Sarah Connor Chronicles forgatása alatt, és a sorozat sajnálatos törlése után. Az, hogy pusztán életvidám, jófej srácról van szó, vagy pedig egy átlagos idiótáról, azt mi nem tudjuk eldönteni. De tény, hogy Dekker viselkedése megosztja az embereket.

Dekker a Terminator: The Sarah Connor Chronicles rajongóit először a Jawbreakers című számának előadásával hökkentette meg, ahol piros ruhában és kifestette arccal “énekelte” el a fent említett számot.
Később saját maga tette fel azt a videót, melyben félmeztelenül megköszöni a rajongók segítségét, hogy igyekeznek megmenteni a produkciót, amit azóta természetesen elkaszáltak. A videó eléggé megosztotta a rajongókat, ugyanis a felvételen az ifjú színész cigizett és káromkodott, ráadásul még a FOX székházát is felcsörgette. De öltözködési stílusával is sokkolta a rajongókat a Laid To Rest premierjén.
Egyértelmű, hogy a Terminator: The Sarah Connor Chronicles készítői közül ő volt az, aki a legtöbbet tette a szériáért, s ráadásul a legközvetlenebb volt rajongóival szemben is. Például egy interjúban bíztatta a rajongókat, hogy ne adják fel a harcot, illetve ő maga is vásárolt egy darabot az idén ősszel megjelenő második évad DVD kiadásából, ezzel is ösztönözve a rajongókat.

Érdekes jelenség Thomas Dekker, de a napokban napvilágot látott hírek szerint jó úton halad, hogy oda jusson, ahol most Edward Furlong is van.
Három nappal ezelőtt tudósította az LMZ, hogy Dekker ellen rendőrségi eljárás indult ittas vezetés és gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával. A hírportál szerint Dekker egy ezüst színű Toyota Matrix személygépcsival elütött egy 17 éves biciklist, aki az útra esve könnyebb sérüléseket szenvedett, de megfigyelésre kórházba szállították.
A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az egykori John Connor ittasan ült a volán mögé, ezért a Van Nuys börtönbe zárták, s csak másnap engedték el 100,000 dollár óvadék ellenében.

4 gondolatok ezen: “Thomas Dekker ittasan biciglist gázolt!

 1. zoli1864

  Ezek a John Connorok már csak ilyenek.
  Jó,hogy nem lett komolyabb baja a srácnak 😀 😀

 2. Lachlan Weaver

  Hát igen az összes Connornak van valami defektje :’@
  Sztem ebben azért lehet benne volt az is ,hogy a legújabb filmjének legyen egy kis reklámja
  De nem örülnék neki ha csinálna vmikor egy akkora h*ly*séget ,hogy ezzel veszélybe kerülne a TSCC lezárásának alap szereplőgárdája (vagyis ,hogy őt másnak kéne helyettesíteni) Borzasztó lenne!! :S

 3. convar

  “Sztem ebben azért lehet benne volt az is ,hogy a legújabb filmjének legyen egy kis reklámja”

  De vajon ebbe a biciklis is be lett avatva? Azért nem mindegy

  Komolyra fordítván a szót: ezt azé má nem szeressük. Tőlem játszhatja a hülyegyereket, vehet fel mindenféle hülye göncöt, festheti magát, nem zavar, de ilyesmit azér neki se kéne megengednie magának.

  Viszont: pont ezektől a tényektől, hogy milyen komolytalan link az ipse, számomra még inkább felértékelődik a TSCC-ben mutatott hibátlan alakítása. Konkrétan arra célzok, hogy színészként mennyire hitelesen tudott megformálni egy tőle tul.képpen teljesen idegen, eltérő jellemű, érzelmi beállítottságú karaktert.

 4. Ban_D

  @convar – ja, ez azárt durva lenne reklámnak.
  Szerintem simán túlzásba vitte a hülyeséget kicsit.
  Remélhetőleg ez rendbe tette most – kár lenne érte, szerintem tehetséges a srác.
  (Szvsz. jobb John Connor volt, mint a sokkal inkább sztárolt Christian Bale. – Bocs Chris :-D)
  Múltkor egy Dr. House ismétlésben alig hittem a szememnek, ő volt az aktuális ‘hetibeteg’ – és ott sem nyomta rosszul.