November 11-én jelenik meg idehaza a Maggie!!

Nem nagyon foglalkoztunk vele, azonban jó hír minden Schwarzenegger rajongónak, hogy legutóbbi filmje (nem, nem a Genisys) idehaza november 11-én lát napvilágot. A borítóterv jelen állás szerint így néz ki:

81RE6t99TqL._SL1420_

Az általunk szeretett Terminátorunk ebben a filmben egy megtört apát alakít, aki egy zombi apokalipszis közepette próbálja élni mindennapjait. Egészen addig, míg lánya nem fertőződik meg.
Különlegessége eme filmnek, hogy egyébiránt, hogy itt a fertőző szereplők átváltozásához legalább hetek kellenek, így nyomon követhetjük azt, hogy milyen, amikor valaki elveszti emberi mivoltát. Aki fröcsögő vért akar látni, annak nem ajánlott, hiszen ebben nem nagyon van. Ellenben annak, aki drámába csomagolt zombi kérdésről akar rágódni az átváltozók szemszögéből mindenképp javallott mielőbbi pótlása. A film egyébiránt már elérhető online változatban, viszont fizikai adathordozón idehaza november 11-én lát napvilágot. Mivel ez is független film (csak úgy, mint a második és harmadik Terminator film), így idehaza csak DVD-n fog megjelenni. Aki viszont nem riad vissza a külföldi rendeléstől annak bátran ajánlott az angol amazon oldal, ahol a film Blu-ray változatban is előrendelhető már. Annak fényében pedig végképp, hogy a kiadvány régiófüggetlen, tehát bármely lejátszóval lejátható, illetve ha pontosak a kiadvány tulajdonságai, akkor magyar szinkron is megtalálható rajta. Az ár természetesen az angol font árfolyamának változásától fog függni.

Hozzászólok!