“Elrontottam a T4-et” McG nyilatkozik

Tegnap már kikerült a főoldalra a hír, miszerint McG teljesen komolyan gondolja egy esetleges 5. film terveit és úgy néz ki zöld utat is kap a projekt – ami nekünk rajongóknak egyrészt azért jó, mert láthatjuk kedvenceinket, kombinálhatunk stb., másrészt viszont a T4 óta fenntartásokkal kezeljük az ilyen kijelentéseket.

Ma napvilágot egy rövidke interjú McG-vel, melyben elismeri, néhány dolgot igenis elbaltázott a Terminator Salvationban, de a legközelebb figyelmesebb lesz, a “T5 sokkal jobb film lesz”

„Hiába mutatott minden jel arra, hogy a Terminator Salvation elhozza az Ítélet Napja utáni világot, csúfosan megbukott a mozik pénztárainál.

Néhányan úgy érezték, itt a vég, s a szériának befellegzett.

A Warner Bros. 125 millió dollárt keresett a filmmel Amerikában – és 200 milliót adott a film gyártásához -, de szerencsére a tengerentúli bevételek 244 millával járultak hozzá a 369 millió $-os összbevételhez.

Ez pedig nyilván elegendő arra, hogy a gépek újra fellázadjanak, McG pedig elárult néhány részletet a következő résszel kapcsolatban, egyúttal pedig értékelte a negyedik filmet.

Elmondta, hogy „már most dolgozunk a filmen. Még nagyon messze vagyunk a kész történettől, még sok lépés van hátra, hogy elégedetten hátradőlhessünk.”

„Nem várhatunk tovább azzal, hogy megmutassuk a világnak, mi történt a háborúban, s hogyan lettünk profik az időutazásban, hiszen ezt mellőztük a Terminator Salvationban, s ez hiányzott is szerintem a sztoriból.”

„Eldöntöttük, hogy mi a jó, s azokat beleraktuk a filmbe, de volt néhány rossz húzásunk is. De tanultunk a hibáinkból, tapasztalatot szereztünk, így a következő film sokkal izgalmasabb és jobb lesz.”

A filmrendező elmondta, hogy a T4 nélkülözött egy kis mókát, szórakoztatást”, ami az előző T-filmeket jellemezte. „Nyilvánvalóan nem végeztem el jól a feladatomat,  és a rajongók sem voltak elégedettek a munkámmal olyan mértékben, mint amennyire kellett volna. Ezt pedig nagyon komolyan fogom venni, és sokkal szorgalmasabb leszek, hogy legközelebb megfeleljek az elvárásoknak.”

„Imádom, amikor [Kyle] Reese a mi világunkban van, és mint az első T-filmben is láthattuk, mindenki azt hiszi róla, hogy elment az esze, de tudja, hogy ő nem engedheti meg ezt magának. Aztán mindig van valaki, akit meggyőz az igazáról, s kész vele tartani.”

„Most már sokkal tisztábban látom az új filmet. Sokkal inkább lesz egy hatalmas üldözés az egész, miközben a Terminátorok ott loholnak a nyomodban.”

A pletykák szerint az új filmet a modern Londonban fogják leforgatni, de ezt még senki nem erősítette meg.

McG azt is elmondta, hogy a szereplők közül Sam Worthingtonnal együtt dolgozik a következő filmjében, ő lesz Nemo a „20,000 Leagues Under the Sea” remakeben.”

7 gondolatok ezen: ““Elrontottam a T4-et” McG nyilatkozik

 1. Dentorel

  Olvastam, okkal nem került ki.
  A cikkíró Lanie Grace, aki a sorozattal kapcsolatban akkora kacsákat írt, hogy a rajongók ilyen és ehhez hasonló jellegű cikkeken csak nevetnek.
  Ez az oldal (sajnos) nem hiteles.

 2. pernyehuszar

  Lehet bennem van a hiba!?
  Mindenki úgy lehúzza ezt a Salvationt, hogy csak na.
  Én sem magasztalom az egekig, de ha összevetem a mezőny többi tagjával nem volt az olyan rossz.
  PL.: Jóval jobb volt, mint az Indiana J. 4.
  Jobb volt, mint a Jurassic Park 3. és a ki tudja hanyadik Rambonál meg pláne jobb volt.
  Lehet mi várunk túl sokat ezektől a kasszasiker szériáktól, és a 3.-4. részre elfogy a lendület.
  Egyszóval: Én is másra számítottam, de nekem végül is valamennyire bejött a T4.

 3. zoli1863

  Azért az szép tőle,hogy beismeri a hibáit és elnézést kér a rajongóktól. :yes:

 4. Winters

  Én azt láttam, amit vártam a filmtől. Direkt nem úgy ültem le a székbe, hogy sokat várok tőle. Én újat vártam tőle, hiszen ez egy új trilógia! És meg is kaptam. Szerintem pöpec lett. :yes:

 5. Ban_D

  Szerintem nem ‘elbaltázott néhány dolgot’ hanem inkább néhány dolog volt jó az egész filmben…
  De azt becsülöm, hogy legalább van önkritikája és a világ elé is kiáll ezzel…
  Meg persze hogy megpróbál tanulni a hibájából.