Jön a Terminator Genisys könyv is!

Ha aktuális T alkotás jön akkor lassan már az a meglepő, ha éppenséggel nem érkezik játék, film, képregény illetve akció figurák. Könyv rajongóknak nem kell aggódni, hisz jön a The art and making of Terminator Genisys.

Terminator-Genisys-Art-Book

Egyelőre nincs hír, hogy idehaza megjelenne. Annyi biztos, hogy az angol nyelvű kiadvány 160 oldalas lesz, s június 30-án jelenik meg egy nappal a film premierje előtt.
Egyelőre “így készült…” könyvről van szó, habár fejünket tennénk rá, hogy majd érkezik a film történeti könyvváltozata is. Aki mégis úgy dönt, hogy megvásárolja érdekes információkat tudhat majd meg a készítési fázisról. Interjúk, elbeszélgetések, illetve különböző forgatási képeket is láthat. A kiadvány természetesen a készítésre fókuszál, így ebből fakadóan nagyon sok mindent megtudhatunk majd a készülő filmről. Persze a kiadó, s az író törekedett arra, hogy olyan anyagok kerüljenek nyomtatott formában a rajongók elé, melyek minden bizonnyal nem lesz látható majd a fizikai adathordozókon, vagy a film bemutatója előtt, után található interjúkban, hírekben, s kisfilmekben.

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes)