Jönnek a Terminátorok a MediaMarkt-ba is!

Én azon műszaki kettyent emberek közé tartozik, aki imád vásárolni. Műszaki boltban, természetesen. Nem kis mennyiséget sikerült évek alatt felhalmozni itthon műszaki cikkek tekintetében, s minden bizonnyal nem is fogok leállni vele. Annak ellenére, hogy itthon nincs nagy keletje példának okáért a filmek eredeti adathordozón (DVD, Blu-ray) való megvásárlásának, de azért azok, amelyek nagyon tetszettek nekem azokra hajlandó vagyok pénzt áldozni.
Mivel ebben a megyében, melyben élek nem sok üzlet van, ami ezzel foglalkozik, így nagyon gyakran inkább internetről való rendelésnek a híve vagyok. Pont ezért örültem annak, hogy a MediaMarkt is betette a lábát ide. Azóta többször megfordultam ott, s bizony a gyűjteményem egyik részét nekik is köszönhetem.

Szem előtt tartom azt is, hogy nem csak én vagyok az, aki ilyeneket vásárol. Pont ezért szerettem volna egy olyan bejegyzést kilőni, amelybe csokorba szedem, hogy az adott Terminator alkotásokat hol lehet most megvásárolni akciós áron, ami esetleg jól mutathat a fa alatt. A megfelelő kulcsszavakra azonban a MediaMarkt oldalán DVD és/vagy Blu-ray helyett a következőt találtam:

0000000

Igen. Terminator pólók érkeznek az áruházba, melyekre a rendelést már most le lehet adni itt. Fogyasztói ára 5990 forint darabonként. A pólók XXL, XL, S, M, L méretben lesznek kaphatóak, s ha hinni lehet a keresőnek, akkor igazi ritkaságnak számítanak.
Én nem óhajtok vásárolni belőlük, de aki megteszi az majd lőhetne egy képet magáról ebben a termékben!

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)