December 4-én érkezik a Terminator Genysis előzetese!

Nincs már sok hátra az ötödik mozifilm bemutatójáig, ami nagyjából fél év múlva esedékes. Egyelőre az előzetes információk, s a nemrég megjelent promóképek alapján nem sokaknak van pozitív véleményük az alkotásról, köztük nekünk sem.
Azonban mindenképp hozzátettük azt, hogy érdemes megvárni egy előzetest, mert abból nagyon sok minden kiderülhet, illetve könnyen billenthet a mérleg nyelve pozitív – vagy akár még jobban negatív – irányba. Ami a lényeg, hogy rengeteg jövő évre tervezett nagy költségvetésű film megkapta már a maga kis előzetesét, úgy a Genysis sem marad ki: ha hinni lehet a készítőknek, akkor december 4-én érkezik majd a Comic Con Paramount Pictures paneljén majd egy másfél perces kedvcsináló. Várjuk.

Terminator-Genisys

Mivel nem vagyunk (sajnos) a nap 24 órájában a gép előtt, így előfordulhat, hogy 12-24 óra különbséggel fogjuk majd tudni közzé tenni az előzetest. Habár ugyan minimális, de arra is meg van az esély, hogy kicsivel előbb, vagy később lásson napvilágot a várva várt előzetes, mint ahogyan történt már jó pár film esetében.
Minden esetre az alábbi oldalakat ajánljuk mindenkinek, hogy csekkolja negyedikén, illetve ötödikén: TerminatorFans, TerminatorFiles, ComingSoon, Filmbuzi  stb.

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)