Terminator 2 3D megjelenése idő kérdése volna?

A legtöbb rajongó nem hogy nem sok mindent tud a második Terminator film Battle Across Time alcímét viselő 3D-s változatáról, hanem nem is tud a létezéséről. Ami egyébiránt nem meglepő, hisz aki nem mélyedt bele a témába, az nem is tudhat róla, hisz az alkotás egy mini folytatását képezi a második résznek, mely az Universal stúdió egyik parkjában volt nagyon sokáig látható. A legnagyobb vonzerő az volt, hogy 3D-s alkotás volt, s mivel ekkor gyermekcipőben járt a technológia, így elég nagy igény volt rá.
Azonban, ami érdekes, hogy kereskedelmi forgalomba nem került.

t23d

Ugyan semmi konkrétumot nem kaptunk, de Daniel Robichaud, aki egyébként James Cameron mellett dolgozott a második filmen elmondta, hogy technikailag minden feltétel lehetséges, hogy kereskedelmi forgalomba kerülhessen a mini folytatás, s eljuthasson a háztartásokba is, hisz már szinte bárki számára elérhető egy 3D funkcióval rendelkező televízió.
A kérdés persze azonban az, hogy ha ez megvalósul, hogy fizikai adat hordozón lesz elérhető, vagy pedig csak letölthető formában lesz megvásárolható. Ugyanis a játékidő összesen nagyjából 23 percre rúg. Egy páran úgy gondolják, hogy akár az első négy rész érkezhet 3D-s formátumban, s a második rész egyik extrájaként láthatna napvilágot (végül is reális elgondolás).

Egyelőre csak az amerikai piacról beszélhetünk a fentieket alapul véve. Ugyanis itthon eléggé rosszul állunk a franchise kiadásait nézve. Az összes epizód DVD-n megjelent, de sajnos Blu-ray-en csak az első epizód fémdobozos kiadása volt kapható egy ideig, illetve a Salvation rendezői változata. Olyan kiadásoktól estünk el, mint a második és harmadik rész Blu-ray kiadása, vagy a sorozat első és második évadának Blu-ray kiadása. Utóbbi ráadásul úgy, hogy a széria folytatása DVD-n sem látott napvilágot. És akkor még nem beszéltünk a második film “Skynet Edition” alcímet viselő változatáról, ami azoknak a rajongóknak készült, akiknek a második résszel véget ért a franchise.

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)