Újabb képek, s egy kiszivárgott script?

Újabb képsorozat látott napvilágot a jövő nyáron bemutatásra kerülő Terminator filmből!
De előtte még megvan mindenkinek még a Terminator Salvation kapcsán kiszivárgott script, mely szerint John Connor a film második felében meghal, s hogy senki ne tudjon róla “ráhúzzák” a bőrét egy T800-asra? Ugyan nem került bele a filmbe, de utólag is azt rebesgették, hogy ezt valóban gondolták. De mivel kikerült a netre, így ezt megváltoztatták. Kérdés persze adott, hogy a mostani szivárgásnál (már, ha ténylegesen erről van szó), akkor megtörténethet-e, hogy megváltoztatják?

Kérdés adott, hogy az eddig elkészült filmek közül az új kapott egyedüli PG13-as (azaz 13 éven aluliak is megnézhetik szülői felügyelettel) korhatár besorolást. Tehát ebből fakadóan talán még igaznak is vehetjük az alábbi történetet, mely szárnyra kapott néhány nappal ezelőtt:
A script szerint 1984-et írunk melybe két T800-as modell lesz szem előtt: az egyik egy fiatalabb, másik egy öregebb bőrrel. Utóbbi azért érdekes, mert elméletileg úgy akarják megmagyarázni a készítők Schwarzenegger öregedését, hogy – felrúgva eredeti koncepciót – már jóval Kyle Reese előtt érkeztek robotok, s az egyik Sarah Connor apjának adta ki magát, hogy az árván maradt lányt felnevelje.  Mindezek mellett persze Reese megérkezéséhez még hozzácsapnak egy T1000-es és egy T5000-es modellt.
Mindenesetre bízzunk benne, hogy ez valóban nem egy kiszivárgott script, hanem egy rajongói fantázia. Bár egyelőre jobb, ha megvárjuk az előzetest, abból már pár dolog kiderülhet.

A megdöbbenésre pedig itt egy újabb képsorozat:

0011

0002

0003

0005

0006

0007

0008

0009

0010

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)