Jön: Terminátor – Steelbook Blu-ray!

Idén végre lehetőségem nyílt arra, hogy nyissak a Blu-Ray és a HD filmek világa felé. Mint Terminator-rajongó sajnálattal vettem tudomásul, hogy kizárólag a Salvation érhető el ilyen formátumban.
Azonban a tegnapi napon hivatalossá vált: augusztus 22-én érkezik a legendás első rész fémdobozos kiadásban!! Sajnálatos módon limitált példányszámban került meghirdetésre a tegnapi napon, a tervezett mennyiség már elfogyott. Egyelőre senki ne essen kétségbe, hisz augusztus messze van még, s addig történhet még lemondás, illetve megrendelés után át nem vett kiadások is visszakerülnek a közösbe.

Így, aki elgondolkodott eme kiadás beszerzésén, az az Xpress oldalán előrendelheti a terméket ide kattintva.

A terméket 6590 forintos akciós áron kínálják. A film angol és magyar nyelven is megtekinthető, lesz továbbá a filmhez magyar és angol nyelvű felirat is majd a lemezen. Az egyelőre kérdéses, hogy vajon az eredeti magyar vagy az új szinkron kerül majd rá a lemezre.

Ezek mellett az extrák mennyisége sajnos csalódást keltő, ugyanis egy kisfilmet kapunk a vizuális effektekről, hangokról, s ez mellé még egy dokumentumfilm, ami minden bizonnyal bemutatja nekünk hogyan is készült a legendás első epizód. Emellett pedig kapunk kivágott jeleneteket is.
Augusztus 22. még messze van, ezért a technikai specifikációk és az extrák tartalma mennyisége időközben változhat. Amennyiben sikerül hozzájutnunk egy kiadáshoz természetesen majd megosztjuk majd Veletek a tapasztalatainkat. A kiadványról további képeket pedig a fórumunk idevonatkozó topicjában találhattok.