Andy Vajna a TSCC-ről

4 gondolatok ezen: “Andy Vajna a TSCC-ről

 1. Neblax A Bejegyzés szerzője

  Kicsit megmosolyogtató ez a beszélgetés. Az egyik legszembetűnőbb rész, amikor belekeveredtek az évadokba.

  Andy Vajna szerint már a harmadik évadnál járnak Amerikában, és remélhetőleg nemsokára döntenek a negyedikről is, illetve az első évad az 13 részes volt. Én kilencre emlékszem

 2. Dentorel A Bejegyzés szerzője

  Ha azt nézzük az évados bakit még ki lehet magyarázni. Hisz a sorozatnak a harmadik berendelése megvolt. Első ugye a Pilot epizód után volt, az első évad. A második a folytatás, azaz újabb 13 rész, majd ezt követte a harmadik berendelés, azaz a második évad 22 részesre bővítése.

  A többire azonban nincs magyarázat, szépen félrebeszélt. Bár az első évad 13 epizódos volt dolog elég durva.

 3. Neblax A Bejegyzés szerzője

  Összességében szerintem elmondható, hogy összecsapott egy interjú volt ez. Nem csak Andy Vajna volt furcsa (amúgy tényleg érthető, jó ideje inkább csak angolul beszél), hanem a műsorvezetők is egy minimális időt rászánhattak volna arra, hogy utánanézzenek a sorozatnak, és normális kérdéseket tegyenek fel.

  Gondolok itt ugye azokra a kérdésekre, mint pl. “párhuzamosan vetítjük az amerikaiakkal”, vagy “a színészek bevállaltak-e ilyen és olyan jeleneteket”.

  Inkább kértek volna meg minket, hogy írjunk össze pár kérdést.

 4. Atosz A Bejegyzés szerzője

  Az feltűnt valakinek, hogy lelőtte a feltételezhető poént a bácsi? Sarah haláláig tart a sorozat… Tehát akkor el fog halálozni a “főszereplő”?
  A másik meg: nekem most esett le, Csonka Pici levezetőjéből, hogy mekkora hülyeséget vitt véghez az RTL! A FOX-on ugyan így kedden ment a sorozat, és “alig volt” néző. Ők erre rájöttek, és áttették péntekre. Erre mit csinál az RTL? Beteszi keddre a sorozatot…