Terminátor 5???

Illúziórombolással kezdjük az új évet: a két ünnep között ellepte a külföldi hírportálokat egy bejegyzés, melynek elolvasása utána magára valamit is adó T-rajongó a szívéhez kapott és elmorzsolt egy könnycseppet.

A hír szerint a filmek egyik producere és társírója, Gale Anne Hurd (utolsó/jelenlegi munkája: The Walkind Dead c. sorozat) örömmel venne részt a francishe folytatásában. Az ominózus mondat így hangzott:

“You feel like you gave birth to something and it’s been adopted and those adoptions haven’t worked out. Of course I’d be interested in doing another one. I’d love it.”

szabadfordításban:

“Úgy érzed, hogy életet adtál valaminek, aztán örökbe adtad, és kiderült, mégsem volt jó döntés. Természetesen szívesen megtenném mégegyszer. Imádnám”

Még mielőtt örömtüzeket rakna mindenki, le kell szögezni, hogy semmi hivatalos megerősítés nincs arról, hogy akár csak egyetlen egy képkocka is kész lenne a T5-ből. És nem szabad elfelejteni, az egy dolog, hogy az ember mit szeretne, és megint másik, hogy mire ad pénzt a stúdió, illetve a jogok sorsa elég érdekesen alakult az elmúlt évben.

Egyelőre tehát nem tudunk igazi jó hírrel szolgálni, inkább csak egy aprócska reménnyel.