Hazai Premier (?)

Sajnos hazai premierről megint nem tudunk semmi érdemlegeset, semmi hivatalos információt szolgáltatni. Mint ismeretes, sok hazai lap is megírta hivatalos forrásokból, hogy a sorozat első – kilenc epizódból álló évada – 2008 őszén érkezik majd az egyik hazai kereskedelmi csatornára. Ennek örültünk is, kíváncsian vártuk vajon milyen lesz a szinkron.

Elérkezett azonban az ősz, de Sarah Connor nem tette tiszteletét Magyarországon. Majd jött a hivatalos tájékoztatás, jó hosszú listával a visszatérő sorozatokról, műsorokról. Több közönségkedvenc folytatás sem fut jelenleg a hazai tévében, így a Terminator : The Sarah Connor Chronicles sem fért bele – elvileg – az őszi, téli szezonban sem. Elvileg, majd tavasszal…

Már többször megemlítettük a fórumban, hogy nyáron írtunk az illetékeseknek, de válasz nem érkezett. Úgy döntöttünk, hogy nem próbálkozunk. Ha lesz valami, biztosan értesülünk róla. Mivel láttunk már megvásárolt – és utána le nem adott – szériákat, így az RTL Klubbos számlálónk lekerült.