Te melyik karakter vagy?

Körülbelül még egy hetet kell várni az új epizódra, addig sok mindennel elüthetjük az időnkent. Előljáróban fontos megemlíteni, hogy mindenki készüljön fel arra, hogy ha minden igaz, akkor a következő epizód után megint kimarad egy hét!

Először is a Sarah Connor Society elindította “hivatalosan” is a “Terminator : The Sarah Connor Chronicles-t szerdára” kampányát, melyett itt tekinthettek meg. Remekül megcsinálták szerintem. Remek a poszter és a videó is. Bár szerintem hasztalan, mert ahány rajongói oldal annyi petíció született. Szóval egyáltalán nem egységes a dolog odakint. De ez már nem a mi problémánk.

Akinek viszont játékra támad kedve, az most kipróbálhatja magát az online T:SSC játékban melyet itt tekinthet meg mindenki. Én sokáig nem jutottam el, sőt még a regisztráció sem sikerült.

Aki pedig komolyan elgondolkozott azon, hogy valójában melyik karakter az, amelyikre hasonlít az most itt leellenőrizheti, hogy valóban bejött-e a sejtése. Viszont lesz pár érdekes kérdés, amire valószínűleg hasra csapással lehet válaszolni. Én is teszteltem magam…