Monthly Archives: április 2016

James Cameron rávehető egy újabb Terminator filmre?

Már unalomig ismételt tény, hogy a Terminator jogai 2019-ben visszaszállnak a jogok James Cameronra, a gépek atyjára, aki eddig számtalanszor nyilatkozta, hogy többet nem kíván foglalkozni a Terminator-franchise-zal. Egy interjú most azonban belezavar az állóvízbe: az első két Terminator-film társproducere, Cameron második felesége, Gale Anne Hurd, aki mellesleg most a Fear The Walking Dead című sorozat showrunnere, érdekes mondatot ejtett el. Hurd az előbb említett sorozat második évadjának díszbemutatóján hintette el, hogy Cameron ugyan most el van foglalva az Avatarral, és a FOX-szal van szerződése, ő pedig a Universal-lal dolgozik, de mostanában sokszor szóba kerül köztük, hogyha visszaszállnak a jogok Cameron-ra, csinálhatnának egy új Terminator-filmet. Szóval úgy tűnik, hogy Cameron meggondolhatta magát, bár ez nem lenne meglepő, már a Terminator 2. része is unszolásra lett elkészítve, az is egy meggondolásnak az eredménye.

Kérdés, hogy ez be fog -e következni, és ha igen, mikor. Eközben a Paramount és a Skydance sem ül a babérjain, addig akarják ütni a vasat, amíg náluk van: továbbra is folyik a Terminator 6 előkészítése, egyes pletykák szerint a forgatókönyv már el is készült…

Hozzászólok!

Terminator: Genisys limitált, fejszobros változat (Blu-Ray teszt)

A Terminator-széria legfrissebb tagja tavaly nyáron, július 2-án került a hazai mozikba, ahol többé-kevésbé sikert aratott itthon. A filmek a hazai piacon általában a filmszínházakból való kifutás után fél évvel szoktak megjelenni különböző adathordozókon, főleg DVD és Blu-Ray lemezeken. A Genisys novemberben tűnt fel a különböző webáruházakban, de kizárólag a limitált fejszobros változat, melynek megjelenését eredetileg decemberre datálták. Azonban a megjelenés a mai napig nem történt meg, köszönhetően előbb a jogok átvándorlásának, majd az új kiadó nemtörődömségének köszönhetően. Egy pohár víznyi öröm a tengerben, hogy hozzájuthatunk mégis a Genisys-hez, mivel a cseh piacon megjelent verzióra felkerült a magyar hangsáv, mivel információnk szerint – mivel a kiadó mind a két országban megegyezik – azonos terméket szán mind a két piacra. A Terminator Hungary tulajdonosa, Dentorel kitart amellett, hogy a magyar piacról kívánja beszerezni a kópiát, én viszont (T800-101) kitűztem magamnak a márciusi dátumot, miszerint ha addig nem jelenik meg itthon a kópia, akkor a cseh piacról szerzem be a filmet. Jelentem, ez megtörtént. Kattints a folytatásért a részletek gombra!

IMG_2046

Plakátot kapott az idén bemutatásra kerülő T2 3D-s változata!

Már többször írtuk, hogy idén ismét mozikba fog kerülni a legendás második rész, ámbár most 3D-s változatban lesz látható. Egyelőre még nem szól a fáma, hogy vajon mindenhol bemutatásra kerül, vagy csak egyes országokban. Egyelőre kaptunk egy hangulatos posztert.

Hozzászólok!