Monthly Archives: január 2016

Schwarzenegger szerint nem kell aggódni!

Nem régen az internetet ellepte az a hír, hogy a következő Terminator film törlésre került a legutóbbi film mind kritikai, mind pénzügyi vegyes fogadtatása miatt. A jogtulajdonos Paramount igazából nem tett közzé semmiféle információ ezzel kapcsolatban, s a többség abból következtetett erre, hogy a 2017-es premier dátumát törölték, s helyére a Baywatch mozifilm került. Arnold Schwarzenegger ezzel kapcsolatban nyilatkozott:

A színész elmondása szerint majdnem biztos abban, hogy még fog készülni új Terminator film, de az utolsó fogadtatása miatt a készítőknek át kell értelmezniük a történet vonalat ahhoz, hogy sikeres film készülhessen belőle. Schwarzenegger annyit még hozzátett, hogy véleménye szerint biztos elfog készülni az új rész, s ő is szeretne részese lenni. Mint ismeretes a színész korábbi interjúi kapcsán, hogy még egy filmet tud (és akar?) elvállalni a Genisys után.
Amennyiben a Paramount szeretne még készíteni filmet úgy igyekezniük kell, ugyanis még három évig lesz a kezükben a Terminator-franchise jogai.

Hozzászólok! 

TSCC: THE VIRTUAL SEASON 2. ÉVAD 5. RÉSZ

Állandó fordító tagunk, Joe Maschine sosem tétlenkedik, továbbra is szállítja nekünk az olvasnivalókat egy rövidebb kihagyás után, vasárnap délutánra itt is az általa eddig fordított fan fiction következő fejezete:

Ötödik Epizód – Epoch (fordító: Joe Maschine)

  • Act 1 (fordító: Joe Maschine)
  • Act 2 (fordító: Joe Maschine)
  • Act 3 (fordító: Joe Maschine)
  • Act 4 (fordító: Joe Maschine)

Vonatkozó topictémáért erre tessék fáradni.

3D-ben tér vissza a Terminator 2!

Minden bizonnyal azon rajongók, akik még nem számítanak középkorúnak sokszor elgondolkoztak azon, hogy vajon milyen is lehetett azoknak, akik az első két Terminator mozit először a széles vásznon láthatták, s nem pedig a tékából kikölcsönözve, vagy pedig a tévében először megtekintve.
Egy bizonyos ideje népszerűvé váltak a remastered kiadások a vizuális szórakozások szinte minden területén. Ez igaz a filmekre is. Sajnálatos módon a tavalyi új T-film nem váltotta meg a világot, de a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen minden bizonnyal idén is nézünk majd Terminator-t a moziban.

James Cameron Titanic újra premierje kapcsán eljutott oda, hogy egy újabb klasszikusához nyúljon hozzá. Ez pedig nem más, mint a Terminator 2. Ha minden igaz, már gőzerővel dolgoznak azon, hogy a klasszikusnak számító második epizód is bemutatásra kerülhessen ismét. Nyilván a meghatározó ok, hogy a forgalmazó extra bevételt tehessen szert úgy, hogy ne kelljen komolyabb költségekbe belemennie. Ugyan nem várnak milliárdokat, de minden bizonnyal biztatónak tűnik az, hogy van erre igény. Hiszen a készítők nem csak azoknak akarnak kedveskedni, akik annak idején valami miatt lemaradtak a premierről, hanem azoknak is, akik szerették volna megnézni, de viszont lehetőségük nem volt rá. Ilyen például Kína, ahol a második filmet be sem mutatták.
A film premierje elméletileg idén nyáron lesz. Persze egyelőre kérdés, hogy Magyarországra is elfog-e jutni a 3D-s változat.

Hozzászólok!