Monthly Archives: október 2015

Két nap múlva itt az új Steelbook Blu-ray!

Egyelőre sajnos semmi hír nincs arról, hogy az exkluzív kiadvány mellett mikor jelennek meg a hagyományos dobozos Terminator Genisys kiadványok, de addig míg várunk nem elfelejteni, hogy aki még nem gyűjtötte be eddig a filmet Blu-ray kiadásban annak most van lehetősége, hogy egy új kiadásban magáénak tudhatja:

01 02 03

A kiadvány egyébként 5790 forintos kezdő áron érhető el a legtöbb hazai online shop weboldalán. Mivel mi megvásároltuk az előzőt, így ezt a kiadást passzoljuk. Mivel az korábbi kiadás lemeze lesz ebben is megtalálható, így a korábbi kiadás tesztjét itt olvashatjátok.

A kiadáshoz pedig egy mozgóképes kedvcsináló:

Hozzászólok! 

Ezek a Terminator Genisys kiadványok lesznek beszerezhetőek november 2-től!

Bő egy héttel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy idehaza exkluzív, s limitált kiadványban érkezik a Terminator Genisys Blu-ray formátumban. Akkor nagyon sokan kerestek meg azzal minket, hogy hol szerezhető be a kiadvány, illetve mikor jelenik meg hagyományos formátumban is. Jelen pillanatban csak a film koponyás kiadványának a megjelenési dátuma ismert, habár véleményünk szerint karácsonyi szezont nem hisszük, hogy a kiadó kihagyná.
Aki nem szeretne várni a magyarországi megjelenésre annak ezzel a bejegyzéssel biztosítunk egy legális, de mégis eredeti formában történő beszerzési módot.

A formátum váltás már a szerkesztők köreiben megtörtént, így év elején megszülethetett egy kritika az egykori sorozat első és második Blu-ray kiadásáról, melynek rendelése Angliából történt, s meglepő módon nem került többe, mint ha itthon történt volna a vásárlás. Persze amennyiben megjelentek volna az említett kiadványok.
Annak érdemes elgondolkodnia a megrendelésen, akinek nem okoz gondot, hogy az alábbi kiadványok nem tartalmaznak semmilyen formában magyar vonatkozást.

DVD

dvd

Nyelv: Angol
Hang: 5.1
Feliratok: Dán, Angol, Finn, Hindi, Norvég, Svéd
Régió: 2-es (Európában, köztük Magyarországon is lejátszható)
Lemezek száma: 1
Megjelenés: November 2.
Játékidő: 125 perc
Extrák: Így készült, kimaradt jelenetek
Ár: 9,99 Font (4345 Forint az aktuális font árfolyama alapján)
A kiadványt itt rendelheted meg.

Blu-ray

bd

Nyelv: Angol
Hang: 5.1, 7.1
Feliratok: Angol, Dán, Finn, Holland, Francia, Német, Olasz, Japán, Norvég, Svéd
Régió: Régió független (Európában, köztük Magyarországon is lejátszható)
Lemezek száma: 1
Megjelenés: November 2.
Játékidő: 125 perc
Extrák: Így készült, kimaradt jelenetek
Ár: 14,99 Font (6520 Forint az aktuális font árfolyama alapján)
A kiadványt itt rendelheted meg.

Blu-ray 3D 

bd3d

Nyelv: Angol
Hang: 5.1, 7.1
Feliratok: Nincsenek
Régió: B/2 (Európában, köztük Magyarországon is lejátszható)
Lemezek száma: 1
Megjelenés: November 2.
Játékidő: 125 perc
Extrák: Így készült, kimaradt jelenetek
Ár: 17,99 Font (7825 Forint az aktuális font árfolyama alapján)
A kiadványt itt rendelheted meg.

Fontos információk azoknak, akik a fentebb található kiadványok megrendelése mellett döntenek:

  • Első körben szükséges, hogy az angol amazon oldalára regisztráció történjen, ahol minden személyes adatot meg kell adni pontosan (név, lakcím, telefonszám, e-mail, illetve bankkártyaszám);
  • Közvetlenül a megrendelés után ellenőrizve lesz a felhasználó bankszámlája, hogy fizetőképes-e. A rendelés összege zárolva lesz a számlán, s az átutalás akkor történik meg, amikor feladásra kerül a csomag. Feladás előtt bármikor módosítható, vagy törölhető a megrendelés. Utóbbi után a zárolt összeg újra elérhető lesz a felhasználó számára;
  • Az angol font árfolyama folyamatosan változik, így a fentebb látható összegek az aktuális árfolyam alapján kalkulált összeg;
  • Aki rendelés mellett döntene, de soknak érzi az összeget annak érdemes körültekintőbbnek lennie. Ugyanis az oldalon a felhasználók értékesíthetik a saját kiadványaikat, melyek legtöbbször kifogástalan állapotban vannak, s az új, bontatlan kiadás ötödéért megvásárolható;
  • A kiadványok méretük miatt hagyományos, belül buborékos borítékban érkeznek. Utóbbi miatt nem kell aggódnia senkinek, hogy lesz-e, aki át tudja majd venni, hiszen amennyiben megfelelő méretű postaládával, vagy fiókkal rendelkezik a megrendelő hazaérkezve a postaládában találhatja a kiadványt;
  • Exkluzív kiadványokról egyelőre nem tudunk semmit;
  • Bármilyen elrontott megrendelésért, vagy esetleg sérült termékért a Terminator Hungary nem vállal felelősséget, s a bejegyzés tartalma pusztán tájékoztató jellegű. Ebből fakadóan a technikai paraméterek változhatnak. 

Hozzászólok!

November 30-án vicsorog ránk majd az a bizonyos Terminator koponya!

Kint jövő hónap elején lesz kapható a Genisys minden adathordozóra, addig sajnálatos módon nálunk egyelőre nincs bejelentett dátuma a filmnek. Már a tegnapi napon jeleztük, hogy annyi hivatalos információnk van, hogy ide is érkezni fog majd az extra kiadvány:

A kiadvány a film két Blu-ray változatát takarja, azaz a hagyományos 2D és természetesen a 3D-s kiadást. Egyelőre annyi biztos, hogy november 30-án érkezik a kiadás (tippre két héttel később érkeznek a film többi kiadványai), s jelenlegi fogyasztói ára 19,990 forint. Egyetlen egy negatív hírünk van a rajongóknak, hogy idehaza kizárólag az Xpress online DVD/Blu-ray webshopot találtunk, melynél meg lehet rendelni. Mivel limitált a kiadvány, így kevés példányszámmal kell számolni, s jelen pillanatban kizárólag a törzsvásárlói zónában vásárolható, s a rendelhető mennyiség 70%-a elfogyott! Link

Hozzászólok!

Terminator koponya tulajdonosa lehet bárki hamarosan!

Idehaza sajnos egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor is jelenik meg a Terminator Genisys (odakint novemberben!), azonban a mai napon napvilágot látott, hogy hazánkban is kapható lesz az alábbi exkluzív – és feltehetően limitált példányszámú – kiadvány:

tgbd

A kiadványban természetesen a film Blu-ray változata fog kerülni. Az ár egyelőre ismeretlen, de feltehetően a koponya kialakítása és alapanyaga fogja meghatározni, hogy mennyibe is fog kerülni.

Hozzászólok! 

A Skydance nem adja fel

A legfrissebb Terminator-mozi, a Genisys felemás bevételei után a jogokat birtokló két cég, a Skydance Productions és a Paramount Pictures nehezen találja a közös hangot. Minap írtuk, hogy a Paramount Pictures nem kívánja tovább folytatni a sztorit, erre reagált Dana Goldberg, a Skydance Productions kreatív igazgatója a TheWrap által szervezett konferencián.

Goldberg elmondása szerint szó sincs arról, hogy ejtették volna a folytatásokat, mindössze arról van szó, hogy a terveket dobták a kukába, és hatalmas adatgyűjtésbe kezdtek, hogy mi tetszett a rajongóknak a Genisys-ben, és mi kevésbé, merre vigyék tovább a történetet. Goldberg külön kiemelte, hogy a tévésorozatról sem mondtak le, annyit azonban valóban meg tudott erősíteni, hogy a Terminator 6 forgatásai 2016-ban nem kezdődnek meg. Magyarra fordítva: a trilógia biztos, hogy nem fog elkészülni, hisz a jogok visszaszállnak James Cameron-ra 2019-ben. Feltéve, ha nem adja el újra őket 20 évre.

Hozzászólok!

Eldőlt: Nem készül több Terminator-film határozatlan ideig

Hiába volt hatalmas siker Kínában az ötödik Terminator, és ért el nemzetközi szinten 440 millió dolláros bevételt. Hiába folytatná a Skydance Pictures a történetet, a Paramount Pictures úgy döntött, hogy határozatlan ideig nem terveznek a Terminator-sztorival semmit sem. Ez valójában annyit takar, hogy akár még egy film elkészülhet, de a teljes trilógia már biztos hogy nem, hiszen a Terminator-jogok 2019-ben visszaszállnak a létrehozó James Cameron-ra, aki már többször nyilatkozta, hogy nem tervez további folytatásokat. A legvalószínűbb azonban az, hogy (ha nem adják el a jogokat villámgyorsan) örökre búcsút inthetünk a Terminator-sztorinak, és a Genisys volt a széria utolsó darabja.

Hozzászólok!

Két borítóval lesz kapható a The Terminator Blu-Ray fémdobozos kiadása

Ahogy jeleztük, szeptember elején újból megjelent a tartósabb, fémdobozos Blu-Ray kiadása a The Terminator-nak, mely jogi procedúrák miatt egy ideig nem volt kapható hazánkban. Ez a kiadás azonban mégsem kapott új külsőt, az előző borítóval jelent meg újra, melyről részletes beszámoló olvasható honlapunkon. Október végétől azonban egy újabb borítóval lesz kapható ez a kiadás, így a rajongók kedvükre választhatnak, hogy melyik változatot szeretnék megvásárolni. A két verzió csak a borítóban különbözik, mind a két változat 5.790Ft-ért lesz elérhető.

big__Terminator-Steelbook-Packshot-News-01[1]11094344-6074278265840395[1]

Hozzászólok!