Monthly Archives: augusztus 2015

A Terminator: Genisys megmentője: Kína

Hivatalosan tegnap mutatták be Kínában a legújabb Terminator epizódot, a Genisys-t, azonban már “premier előtt”, napok óta játsszák a multiplexek a filmet a világ legnépesebb országában. A bemutatóig a Genisys összességében 324 millió dollárt gereblyézett össze a világon, és Kína e pár nap alatt egyből 30 millió dollárral járult hozzá a bevételhez. Minden egyes dollár számít, ugyanis Kínán fog múlni, hogy folytatódik-e a Skydance és a Paramount kötelékében a Terminator-saga. Bizakodásra adhat okot, hogy a kínai bemutató óta a Paramount pozitívabban áll a folytatásokhoz. Iparági pletykák szerint ez nem véletlen: állítólag 400 millió dollár kell ahhoz, hogy a Paramount fejesei rábólíntsanak a Terminator 6-ra és a sorozatra. Az elkövetkező hetekben tehát el fog dőlni, hogy van-e esély a folytatás elkészülésére.

Hozzászólok!

Új The Terminator Blu-ray érkezik fémdobozos kiadásban!

Majdnem két hónappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy a legendás első rész ismét megjelenik idehaza Blu-ray formátumban, de azonban nem limitált kiadású fémdobozos változatról volt szó, hanem hagyományos, piros színű műanyag dobozos változatról esett szó, ami azóta meg is jelent.
Most azonban örömmel közöljük, hogy aki lemaradt a fémdobozos kiadásról, s a műanyag változatot még nem tette magáévá, annak itt a lehetősége a szeptember 2-án megjelenő új fémdobozos kiadást megvásárolni.
Dobozkép:

0236

A kiadvány 5790 forintos áron lesz majd kapható, s feltehetően szeptember 2-án jelenik majd meg.
Megrendelni itt lehet.

Hozzászólok!

Így készült a Terminator: Genisys CGI-je

Egy hónappal a bemutató után a készítők elérkezettnek látták az időt, hogy lerántsák a leplet arról, hogyan készült el a fiatal Arnold Schwarzenegger CGI másolata az első részből. A film lehet megosztó, de eme videó megtekintése mindenkinek kötelező!

Hozzászólok!