Monthly Archives: június 2015

Ilyen volt a Terminator Genisys bemutatója!

A hivatalos premier természetesen csütörtökön lesz, de egy-két exkluzív premier előtti vetítés azóta természetesen megtörtént. Ennek köszönhető többek között, hogy a film bevétele jelen pillanatban 8,1 milliónál tart.
Mi holnapután, azaz csütörtökön láthatjuk leghamarabb a filmet Magyarországon. De voltak már szerencsések, akik már láthatták. Természetesen a készítők is jelen voltak:

Terminator-Genisys-Hollywood-Premiere Terminator-Genisys-Hollywood-Premiere-Cast Terminator-Genisys-Hollywood-Premiere-Promo

Hozzászólok!

Biztos, hogy elkészül a következő két film és a Tv-sorozat is

Miközben itt van a nyakunkon a Terminator: Genisys premierje, és alig várjuk, hogy láthassuk a filmet (már aki látni szeretné), a Slashfilm interjút készített David Ellison-nal és Dana Goldberggel, a film producereivel, melyből részletek a tovább után olvashatók!

Jön (ismét) a The Terminator Blu-ray idehaza!

Sajnálatos módon hazánk sohasem tartozott a piacvezető DVD és Blu-ray eladási területek közé. Legfőképpen az utóbbi adathordozót érintette csúnyán, hiszen nagyon sok minden nem jelent meg idehaza Blu-ray lemezen, vagy ha meg is jelent akkor többnyire fapados változatban. Nagyjából ennek is köszönhető, hogy a jelenlegi Terminator tetralógiából az első fecske még a negyedik rész volt, melyet három éve a fémdobozos Blu-ray kiadás követett, de limitált kiadásban. Ebből fakadóan valahol érthető, hogy mivel új forgalmazóhoz kerültek a jogok (Bontofilm), így kiadja hagyományos Blu-ray tokban is, mely vörös színben fog pompázni. Íme:

tbd

Az mindenképpen pozitívum, hogy akiknek annak idején a fémdobozos változatra nem volt meg az anyagi keret, vagy nem jutott, esetleg nem szerették a fémdobozokat azoknak most megadatik a lehetőség, hogy hagyományos kiadásban is beszerezhessék a legendás első részt. Egyelőre nem tudunk a kiadásról konkrétat semmit. Ebből fakadóan nem tudjuk, hogy a fémdobozos változat lemeze kerül egy hagyományos tokba, vagy pedig egy új transzferrel, bővebb extrákkal lát napvilágot eme kiadás, hogy azokat is vásárlásra ösztönözze, akik már birtokolják a három évvel ezelőtti kiadást.
Azonban mindenképp elszomorító, hogy a kultfilmnek számító második rész még mindig nem látott napvilágot, s az azt követő folytatás sem. Bízzunk benne, hogy idővel a magyar forgalmazók pótolják a hiányosságaikat ezen a téren.

A kiadvány megjelenési dátuma: 2015.július 29.

Hozzászólok!

Finiséhez érkezik a Terminator: Genisys marketingkampánya

Már csak képekkel bombázzák a marketingfelelősök a nagyérdeműt, ebből egy landol a főoldalon, a többi a tovább mögött található!

terminator_genisys_ver15_xlg

Megjelent a Terminator 2 őszinte trailere

Az őszinte trailer-láz a Terminator-franchise-t is elérte, elkészült a Terminator 2 őszinte trailere, mely alább megtekinthető.

Hozzászólok!

Videók minden mennyiségben és képek a Terminator: Genisys könyvből

Ismét 5 db, még ropogósan friss videó érkezett a Terminator: Genisys-hez, ebből 3 db “mezei” TV-Spot, egy a T-1000 karakterét vezeti fel, az utolsó pedig egy 7 perces videó a forgatásról, melyben leginkább érdekes képkockák találhatóak. Vajon ha összerakjuk a kiadott videókat, hány percet ismerünk már a filmből? A filmhez egyébként megjelenik a forgatásról és a sztoriról, háttértörténetekkel könyv verzióban is, melyből most képeket is szolgáltattak, az Amazon-on már előrendelhető.

A videók – ahogy már hozzászokhattunk – SPOILER-t tartalmaznak!

A többi videó és a képek a könyvből a tovább után!

Nyereményjátékot hirdetett a UIP-Duna Film

A Terminator: Genisys magyar forgalmazója, a UIP-Duna Film nyereményjátékot hirdetett Facebook-oldalán. Aki helyesen válaszol a kérdésükre, azok közül kisorsolnak egy nyertest, aki egy Terminator: Genisys power bank-töltőt tudhat majd magáénak.

powerbanktöltő

A kérdés: Hány éve jelent meg a Terminator első része? A választ a megfelelő Facebook-posztba várják, holnap estig lehet játszani.

Hozzászólok!

Libabőröztető videó és két poszter

Újabb Sneak Peek érkezett a Terminator: Genisys-hez, akinek ettől nem jön meg a kedve a filmhez, akkor semmitől sem fog:

Végezetül pedig két poszter:

losangeles2029megtudjukvaltoztatniamultat

Hozzászólok!

Terminator az autókban + egy újabb poszter

A Waze nevű navigációs alkalmazás a legutolsó frissítés óta Arnold Schwarzenegger hangján szólal meg, és irányítja a sofőrt a céljához – mindez persze a Terminator: Genisys reklámkampányának következő állomása.

A T800-101-es navigációs rendszer jelzi a T-1000-res típusokat is, ha utunkba akad pár (jelentsen ez akármit is, tippre fix traffipaxot jelenthet), illetve jelzi, ha mozi mellett haladunk el, figyelmeztetve, hogy ugorjunk be megnézni a filmet. Arnold – miután az autó elérte a célt – a “Hasta la vista, baby” szállóigével zárja a navigálást.

Mindennek egy részlete a videóban:

Ma sem maradunk poszter nélkül, elsősorban azoknak, akik James Cameron szavára adnak:

cameronmegmondja

Hozzászólok!

Holnap vetítik először a világon a Terminator: Genisys-t

Holnap, azaz 2015. június 21-én mutatják be először a Terminator: Genisys-t. A sajtóvetítésre 18 órakor kerül sor Berlinben, melyen részt vesz Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney és Jason Clarke is. Az eseményről élő közvetítést tart a Yahoo, akik exkluzív interjúkkal és videókkal is szolgálni fognak. Az esemény tehát holnap 18 órakor kezdődik, megtekinteni itt lehet majd.

Hozzászólok!