Monthly Archives: március 2015

Egy igazán fura Terminator Genysis reklám

 

Hozzászólás a bejegyzéshez
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)

 

Új Terminator Genisys mozgó poszter érkezett!

 

Hozzászólás a bejegyzéshez
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)

Maggie előzetes

Az, akinek közkedvelt színésze Arnold Schwarzenegger, de az új T filmet nem várja, ellenben szeretne moziban megnézni egy filmet, melyben az egykori Terminator is feltűnik.
Íme a Maggie előzetes, melyben Arnold karakterének arról kell döntenie, hogy a fertőzött lányát megöli, vagy szépen megvárja, míg átváltozik zombivá.

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes!)

Terminatorok az Empire magazinban!

Az amerikai Empire magazin ismét lehozott egy cikket a készülő filmmel kapcsolatban, mely világpremierre érkezik majd július elején.

000

A részletek mögött pedig pár új képet is láthatunk (néhány spoileres)

Schwarzi ismét nyilatkozott

Arnold Schwarzenegger nem fukarkodik a nyilatkozatokkal, ha a legújabb Terminator-film a téma. Most az Arnold Sports Festival-on csepegtetett információkat az arra éhes rajongóknak:
(Spoileres tartalom a részletek mögött!)

Poénokból nem lesz hiány a Genezisben

A készítők szerint változtatni akartak a Terminator: Megváltás komor hangulatán, emiatt a Genezis sokkal viccesebb lesz, tele lesz poénokkal, gegekkel és utalásokkal.

A poénok fő csapásiránya az lesz, hogy a Sarah Connort felnevelő T800-101-es már rengeteg információt szerzett az emberi viselkedésekről az évek alatt, így sokkal mosolygósabb, és poénosabb gépet fogunk kapni (utalás a Terminator 2 kimaradt jelenetére?  – szerk.) Példaként hozták fel, hogy a Terminator sokszor fogja mosolyogva közölni, hogy “Örülök, hogy megismerhettem.”, majd gyilkolni kezd. Ez egyébként nem most lenne ujítás a Terminator-univerzumban: Garrett Dillahunt parádésan játszotta anno Cromartie szerepét a Terminator: Sarah Connor Krónikái túlnyomó részében.

Emellett kifejtették, hogy az új mozifilm látványosabb lesz az összes elkészült Terminator filmnél, rengeteg jelenet lesz, amiben endoskeletonok harcolnak a jövőben. Az alkotók biztosak benne, hogy ha az Oscart nem is nyerik meg a látvány kategóriájában, jelölt biztos hogy lesz a film.

Hozzászólás a bejegyzéshez!
(Regisztráció köteles, mely ingyenes)