Monthly Archives: június 2013

Breaking News: Arnold Schwarzenegger aláírt a Terminátor 5-re!

Az elmúlt pár órában ellepte a hír a külföldi sajtóoldalakat, és talán úgy néz ki, nem kamu az egész: Arnold Schwarzenegger hivatalosan is megerősítette, aláírta a szerződést a Terminátor 5. részére.  A forgatást januárban kezdik, a Paramount Pictures égisze alatt.

“I’m very happy that the studios want me to be in ‘Terminator 5’ and to star as the Terminator,” he says, “…we start shooting in January and I’m also going to do ‘King Conan’. To play that role and also to do another ‘Twins’ movie. I feel very proud of that. I feel very happy and I’m looking forward to doing those films.”

“Boldog vagyok, hogy a stúdió azt akarja, legyek benne a Terminátor 5-ben, mint terminátor – mondta – a forgatást januárban kezdjük, és egyidőben fogom forgatni a “King Conan”-nel. Azzal együtt még egy másik “Ikrek” c. filmet is. Nagyon büszke vagyok rájuk. És alig várom, hogy elkezdhessem őket.”

Forrás: EmpireOnline

Schwarzenegger a tévében akar gyúrni

Kalifornia állam exkormányzója, a filmes karrierjét mostanában feltámasztani igyekvő Arnold Schwarzenegger nem szarozik, ha melózni kell, az már biztos. A politikai pályáról (időlegesen?) letérő osztrák vasember megírt egy botránykönyvet, majd forgatott pár filmet (Erőnek erejével, Escape Plan, Sabotage) és elvállalt még legalább hármat (Terminator 5, Legend of Cpnan, Triplets), de ez sem elég ahhoz, hogy lefoglalja magát, így a Showtime-nak eladott egy pilotot, amiben megint olyan dologgal foglalkozik, amihez ért: a testépítéssel és a kokszolással.

A Pump (Gyúrjá’) címre hallgató projekt tulajdonképpen a mai fitnesszipar izzadságszagú gyökereit mutatja meg, a Pump nevű konditerem történetén keresztül, de nyugi, nem dokumentumfilm lesz, hanem drámai sorozat. A hetvenes években, Los Angeles Venice Beach nevű környékén játszódó sorozat írója és executive producere Michael Konyves (Barney’s Version, The Last Knight) lesz, Schwarzenegger pedig dettó executive producer és emellett visszatérő szereplő is lesz benne, szóval joggal ment fel a vérnyomásunk a bejelentés hallatán.

A téma nem mai ötlet, sőt, évekkel ezelőtt mér elkezdtek vele foglalkozni a CBS-nél, de hamar rájöttek, hogy ha van olyan sorozat, amibe KELL Schwarzenegger, akkor az ez, és addig vártak vele, míg Arnold mester rá nem ért, mert ha van valami, amiben kurvára otthon van, az a hetvenes éve testépítő őrülete. Eleinte Schwarzenegger csak történeteket mesélt a producereknek a régi szép időkből, amikkel feldobhatták a forgatókönyvet, de az hamar kiderült hogy ebből a témából nem lehet network-sorozatot forgatni, így elvitték a Showtime-hoz, ahol ráharaptak, és kértek egy pilotot belőle. A forgatás hamarosan kezdődik, drukkolunk, hogy berendeljék.

Forrás: Comment:Com